19:47 uur 20-01-2023

Cepton, Inc. kondigt sluiting aan van investering van $ 100 miljoen van Koito Manufacturing

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Cepton, Inc. (‘Cepton’) (Nasdaq: CPTN), een Silicon Valley-innovator en leider in hoogwaardige lidar-oplossingen, kondigde vandaag de voltooiing aan van zijn eerder aangekondigde investering van $ 100 miljoen (de ‘Investering’) van zijn langdurige Tier 1-automobielpartner en huidige aandeelhouder, Koito Manufacturing Co., Ltd. (‘Koito’) (TSE: 7276) op 19 januari 2023. De investering, in de vorm van converteerbare preferente aandelen, werd goedgekeurd tijdens een speciale vergadering van Cepton-aandeelhouders op 11 januari 2023, en is vanaf de eerste verjaardag van de uitgiftedatum converteerbaar in gewone aandelen van Cepton tegen een initiële conversieprijs van $ 2.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230120005055/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen bij Cepton, Inc.
Beleggers: InvestorRelations@cepton.com
Media: Faithy Li, media@cepton.com

Contactpersonen bij Koito Manufacturing
afdeling Public Relations, kouhou@koito.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr