19:07 uur 19-01-2023

Lenovo verbindt zich tot netto nul-emissies tegen 2050, gevalideerd door het Science Based Targets initiative

Lenovo behoort tot de eerste groep bedrijven die een netto nul-validatie krijgen van het Science Based Targets initiative. Hiermee is dit de eerste producent van pc’s en smartphones en is het één van de amper 139 bedrijven wereldwijd met doelstellingen gevalideerd door de Netto Nul-norm.

HONGKONG–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigde Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) haar doelstelling aan om tegen 2050 de netto nul uitstoot van broekasgassen (BKG) te bereiken, gevalideerd en goedgekeurd door het Science Based Targets initiative (SBTi), een partnerschap tussen de Global Compact van de VN, de CDP en het World Wide Fund for Nature. Hiermee is dit de eerste producent van pc’s en smartphones en is het één van de amper 139 bedrijven wereldwijd met een netto nul-doelstelling gevalideerd door het SBTi.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230119005508/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

sgill@lenovo.com
+44 (0)7917 437 532

Check out our twitter: @NewsNovumpr