02:00 uur 18-01-2023

Toespraak van premier en paneldiscussie met internationale topmanagers tijdens opening van Bermuda Risk Summit 2023

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– De tweede jaarlijkse Bermuda Risk Summit, gepresenteerd door het Bermuda Business Development Agency (BDA), in samenwerking met de Association of Bermuda Insurers and Reinsurers (ABIR) en EY, wordt op 6 maart geopend met een gesprek met de premier van Bermuda, de heer David Burt, JP, MP, gevolgd door een paneldiscussie van topmanagers.

Sophie Roberts, hoofd van The Insurer TV, leidt de paneldiscussie met Peter Bell, CEO en Managing Director van Everest Re, Stephen Catlin, Executive Chairman van Convex (voormalige voorzitter en adjunct-voorzitter van ABIR), Christopher Schaper, CEO van AIG Re (adjunct-voorzitter van ABIR) en Megan Thomas, CEO van Hamilton Re.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stuart Roberts, Directeur communicatie en PR

stuart@bda.bm |
+1 441 292 7774

Check out our twitter: @NewsNovumpr