17:54 uur 18-01-2023

KnowBe4 2022 phishing-testrapport bevestigt trend in bedrijfsgerelateerde e-mails

KnowBe4 publiceert algemene, wereldwijde 2022 en Q4 2022 phishing-testrapporten en ontdekt dat bedrijfsgerelateerde e-mails nog steeds worden gebruikt als phishing-strategie en onthult top vakantie-e-mail phishing-onderwerpen

TAMPA BAY, Fla.–(BUSINESS WIRE)– KnowBe4, de leverancier van ‘s werelds grootste veiligheidsbewustzijntraining en gesimuleerd phishingplatform, kondigde vandaag de resultaten aan van haar 2022 en Q4 2022 meest geklikte phishingrapport. De resultaten omvatten de top e-mailonderwerpen waarop in phishingtests is geklikt, top aanvalsvectortypes, vakantie phishing e-mailonderwerpen en meer inzichtelijke informatie die de meest populaire phishing e-mailtactieken onthullen.

Phishing-e-mails blijven een van de meest voorkomende en effectieve methoden om organisaties over de hele wereld schadelijk te treffen – iedereen is een potentieel slachtoffer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda Tarantino | amandat@knowbe4.com | (727) 748-4221

Check out our twitter: @NewsNovumpr