15:28 uur 18-01-2023

Benson Hill behaalt ProTerra-duurzaamheidscertificering voor zijn bedrijfseigen niet-GMO-sojaportfolio

Het bedrijf is een van de eerste in de VS gevestigde leveranciers van ingrediënten die zijn duurzame praktijken onder strikte wereldwijde normen verifieert

ST. LOUIS–(BUSINESS WIRE)– Benson Hill, Inc. (NYSE: BHIL, het ‘Bedrijf’ of ‘Benson Hill’), een voedingstechnologiebedrijf dat de natuurlijke genetische diversiteit van planten ontsluit, heeft vandaag aangekondigd dat het een van de eerste leveranciers van ingrediënten in de VS is geworden die de internationale ProTerra-certificering, een strenge wereldwijde norm die de lat hoger legt voor duurzame landbouw- en arbeidspraktijken, evenals gescheiden non-GMO-programma’s en meer. Benson Hill sluit zich ook aan bij het gerespecteerde ProTerra Network, een groep bedrijven die zich toelegt op duurzame praktijken en continue verbetering.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230118005258/nl/

Benson Hill Achieves ProTerra Sustainability Certification for its Proprietary Non-GMO Soy Portfolio. The company is one of the first U.S.-based ingredient providers to verify its sustainable practices under rigorous global standard. (Photo: Business Wire)

Benson Hill Achieves ProTerra Sustainability Certification for its Proprietary Non-GMO Soy Portfolio. The company is one of the first U.S.-based ingredient providers to verify its sustainable practices under rigorous global standard. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Benson Hill
Christi Dixon

(636) 359-0797

cdixon@bensonhill.com
Mediakit

Check out our twitter: @NewsNovumpr