22:58 uur 17-01-2023

Tijdens een persconferentie net voor de Italiaanse Super Cup van morgen

Stefano Pioli: “Hier om te winnen”… Simone Inzaghi: “Dit wordt een derby in de finale”

RIYAD, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Er werd een persconferentie gehouden net voor de Italiaanse Super Cup van morgen tussen AC Milan en Inter Milan, een wedstrijd die beslecht wordt in het Koning Fahdstadion in Riyad om 22.00 uur (plaatselijke tijd), op initiatief van het Saoedische Ministerie van Sport als onderdeel van de sportevenementen in Diriyah’s 2e seizoen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230117006050/nl/

Stefano Pioli: “here to win”… Simone Inzaghi: “it’s a derby in the final” (Photo: AETOSWire)

Stefano Pioli: “here to win”… Simone Inzaghi: “it’s a derby in the final” (Photo: AETOSWire)

De persconferentie begon bij AC Milan-coach Pioli en Calabria, die tijdens een persconferentie aan het woord waren om deze geweldige gebeurtenis voor te stellen. Coach Pioli zei: “Het is een belangrijke wedstrijd waar een trofee op het spel staat. In recente seizoenen waren wedstrijden tegen Inter altijd moeilijk en intens. Op de dag net voor een finale is het niet gemakkelijk maar ook niet moeilijk. Ze zijn een sterke tegenstander die voor ons altijd moeilijk is geweest, zelfs tijdens wedstrijden die we hebben gewonnen. We zullen ons beste beentje moeten voorzetten.”

Hij ging verder: “Ik ben tevreden dat ik voor dit evenement in het koninkrijk ben. Ik kijk er alvast naar uit om hier samen met onze ploeg een aangename tijd door te brengen en van de gastvrijheid van Saoedi-Arabië te genieten.”

Coach Pioli maakte een opmerking bij de prestaties van de nationale voetbalploeg van Saoedi-Arabië: “We zagen hoe de Saoedische nationale ploeg een verdiende overwinning op Argentinië behaalde tijdens de Wereldbeker van 2022 in Qatar. Dit werd wereldwijd positief ontvangen en reflecteerde aldus een opvallend beeld van het voetballandschap in Saoedi-Arabië.”

Simone Inzaghi, hoofdcoach van Inter Milan, gaf eveneens uiting aan zijn tevredenheid dat hij voor dit evenement in Saoedi-Arabië was: “We zijn blij dat we hier in Riyad zijn en zoveel fans zien die een Inter Milan-shirt dragen.”

Over de wedstrijd van morgen zei Inzaghi: “We weten hoe belangrijk deze wedstrijd is, meer zelfs, dat het een derby in de finale wordt. We zullen ons best doen om een fantastische wedstrijd te spelen.” Verder merkt de coach op: “Het is de eerste trofee van het seizoen en we willen het goed doen.” Bij de vraag wat voor hem van belang is om morgen te winnen, zei Inzaghi: “Ik beschouw het als een trofee, niet alle ploegen kunnen zover geraken.”

*Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dany Abadie – Managing Director

dany.abadie@squidnomad.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr