23:59 uur 17-01-2023

Siteimprove breidt wereldwijd leiderschapsteam uit om bedrijfsgroei te versterken

Izabela Misiorny gepromoveerd tot Chief Marketing Officer, Elliott DeLoach aangenomen als Chief Financial Officer, en commerciële sleutelleidinggevenden gepromoveerd tot wereldwijde leiderschapsposities

MINNEAPOLIS & KOPENHAGEN, Denemarken–(BUSINESS WIRE)– Siteimprove, het toonaangevende platform dat merken in staat stelt zich te onderscheiden met boeiende, toegankelijke en goed presterende digitale contentervaringen, heeft vandaag belangrijke benoemingen aangekondigd voor het groeiende managementteam. Deze aanwervingen zijn bedoeld om de focus van het bedrijf op groei, innovatie en klantensucces te versterken. Iza Misiorny neemt de functie van Chief Marketing Officer op zich en Elliott DeLoach is nu de Chief Financial Officer van het bedrijf.

In haar nieuwe rol zal Misiorny het wereldwijde marketingteam leiden dat zich richt op het stimuleren van merkbekendheid, productpositionering en vraaggeneratie voor de geavanceerde marketingoplossingen van Siteimprove wereldwijd. Misiorny heeft meer dan tien jaar ervaring en werkt al meer dan twee jaar bij Siteimprove. Meest recentelijk was ze Senior Vice President Product Marketing van het bedrijf, waar ze productwaardepropositie, bedrijfsberichtgeving en geïntegreerde marketingstrategieën ontwikkelde en aanstuurde.

Elliott DeLoach werd in december aangenomen als Chief Financial Officer. Hij zal toezicht houden op de financiële, juridische en corporate governance-functies van Siteimprove om de volgende groeifase van het bedrijf te stimuleren. DeLoach heeft meer dan 25 jaar ervaring in functies op het gebied van investeringen, fusies en overnames, financiën en bedrijfsontwikkeling in het bankwezen, private equity en zowel particuliere als openbare bedrijven in vele sectoren.

Naast de benoeming van Misiorny en DeLoach breidt Siteimprove ook zijn commerciële leiderschapsteam uit. Eric Gorney is benoemd tot Executive Vice President Global Sales van Siteimprove, waar hij de wereldwijde verkoopstrategie, -uitvoering en volledige levenscyclus zal aansturen in EMEA, Noord-Amerika en APJ-regio’s. Om de verkoopactiviteiten efficiënt te laten groeien, is Kara Kovack gepromoveerd tot Senior Vice President Commercial Operations. Ze zal het bedrijf operationele ondersteuning, activering en opleiding bieden tijdens het volledige Go-To-Market-traject. Met deze combinatie van ervaren en resultaatgerichte commerciële leiders zal Siteimprove zijn schaal en groei snel blijven versnellen.

“Een van de meest lonende onderdelen van mijn werk is om ongelooflijk talent naar Siteimprove te brengen en dat talent te zien groeien en bloeien,” aldus Shane Paladin, CEO van Siteimprove. “Ik ben verheugd om Elliott te verwelkomen in het leiderschapsteam en ben verheugd om te zien wat Iza, Eric en Kara nog meer zullen bereiken in hun hogere functies. Nu er sprake is van een directie van wereldklasse, bevindt Siteimprove zich in een unieke positie om meer merken te helpen de aandacht van de consument te trekken door content te bouwen die winst oplevert.”

Bekijk hier meer over het volledige leiderschapsteam van Siteimprove.

Over Siteimprove:

Siteimprove stelt merken in staat om op te vallen met boeiende, toegankelijke en goed presterende digitale ervaringen voor elke websitebezoeker. Meer dan 7.000 bedrijven over de hele wereld gebruiken de oplossingen van Siteimprove om boeiende digitale contentervaringen te creëren die de aandacht van klanten trekken, marketingsucces stimuleren en de omzet laten groeien. Zie hoe op Siteimprove.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Sarah Bergstrom-Leach

Sble@siteimprove.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr