18:19 uur 17-01-2023

H3 Dynamics en Hylium Industries bundelen hun krachten om de mogelijkheden voor vloeibaar-elektrische waterstofvluchten te vergroten

  • Aanvankelijk gericht op onbemande vliegtuigen en de drone-industrie, waardoor een we een optie die tien keer beter is ten opzichte van batterijen en 3 keer beter dan waterstof onder druk mogelijk wordt.
  • De tee bedrijven hebben samen een eerste onbemand vloeibaar H2-vliegtuig voorbereid dat slechts 25 kg weegt in een eerste poging om de Atlantische Oceaan over te steken op waterstof-elektrische energie.

TOULOUSE, Frankrijk & SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– H3 Dynamics en Hylium Industrieshebben hun krachten gebundeld om de prestaties van waterstof-elektrische vluchten zonder uitstoot te verbeteren, dankzij de verbinding van de voordelen van Hylium’s oplossingen voor opslag en vloeibaar maken van vloeibare waterstof en H3 Dynamics’gedistribueerde waterstof-elektrische voortstuwingsgondels, ultralichte brandstofcellen, en nieuwe waterstof-drone-tankstations.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230116005167/nl/

Joint development for transatlantic crossing with ISAE-SUPAERO Toulouse, H3 Dynamics - using HYLIUM Liquid hydrogen storage (Photo: Business Wire)

Joint development for transatlantic crossing with ISAE-SUPAERO Toulouse, H3 Dynamics – using HYLIUM Liquid hydrogen storage (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Taras Wankewycz

CEO, H3 Dynamics
taras@h3dynamics.com
www.h3dynamics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr