12:32 uur 17-01-2023

B. Braun werkt samen met Cognite aan zijn data-first transformatie

B. Braun kiest Cognite Data Fusion® om digital twins en AI-toepassingen te ontwikkelen voor zijn productiegegevensbeheer

OSLO, Noorwegen & AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een wereldleider in industriële software, kondigde vandaag aan dat B. Braun, een toonaangevend bedrijf in medische technologie, heeft gekozen voor Cognite Data Fusion® als de kern van zijn oplossing voor productiegegevensbeheer. Door Cognite’s Industrial DataOps platform te integreren met zijn kennis van het productiedomein, maakt B. Braun gebruik van digital twins en AI-gestuurde applicaties om operationele uitmuntendheid te bereiken in productie, onderhoud en duurzaamheid.

De oplossing voor productiegegevensbeheer biedt een volledig digitale DevOps-workflow voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van een pijplijn van bedrijfsapplicaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford, Vice President van Global Public Relations

michelle.holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr