08:56 uur 16-01-2023

Nieuw anti-PD-1-agonist-antilichaam met immunosuppressief effect ontdekt tijdens gezamenlijk onderzoek van Meiji Seika Pharma en de Foundation for Biomedical Research and Innovation, Kobe

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Meiji Seika Pharma Co., Ltd. (hoofdkantoor: Tokio, Japan, President en vertegenwoordigend directielid: Daikichiro Kobayashi) en de Foundation for Biomedical Research and Innovation at Kobe (hoofdkantoor: Kobe, Japan, President: Tasuku Honjo, verder aangeduid als ‘FBRI’) maken de ontdekking bekend van een nieuw anti-PD-1-agonist monoklonaal antilichaam dat een immunosuppressief effect kan teweegbrengen. Het antilichaam werd ontdekt tijdens het gezamenlijk onderzoek naar “Behandeling van ontstekingsziekten, met inbegrip van auto-immuunziekten, door de immunosuppressieve activiteit van PD-1” (HBI-innovatieprogramma), uitgevoerd op het Instituut voor Biomedisch Onderzoek en Innovatie van de afdeling Immunologie van de FBRI (Professor: Akio Ohta).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Meiji Seika Pharma Co., Ltd.:
Public Relations, afd. Corporate Development

E-mail: pr-pharma (voeg “@meiji.com” toe aan het einde)

Foundation for Biomedical Research and Innovation, Kobe:
Public relations and Strategic planning group

E-mail: kbic-pr (voer “@fbri-kobe.org” toe aan het einde)

Check out our twitter: @NewsNovumpr