13:09 uur 13-01-2023

euNetworks neemt 40 km lang hollowcore-glasvezelsysteem zonder midspan-versterking in gebruik

euNetworks voltooide in november het uitrollen van een 26 km lang systeem dat in combinatie met de kabel van 14 km die in september werd uitgerold, een wereldwijde primeur vormt van een 40 km lang hollowcore-glasvezelsysteem zonder versterking in het midden van de kabel.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– euNetworks Fiber UK Limited (“euNetworks”), een West-Europees bedrijf voor bandbreedte-infrastructuur, heeft een extra 26 km lange hollowcore-glasvezelkabel uitgerold tussen Basildon en Londen. De kabel sluit aan op de 14 km lange hollowcore-glasvezelkabel die in september 2022 al werd aangelegd. Met deze nieuwe ontwikkeling kan euNetworks nu een end-to-end hollowcore-glasvezelroute bieden van Basildon naar de beurs in Londen, en levert zo nog een wereldwijde primeur met een systeemafstand zonder mid-span versterking van in het totaal 40 km.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230113005022/nl/

Paula Cogan, Chief Executive Officer of euNetworks (Photo: Business Wire)

Paula Cogan, Chief Executive Officer of euNetworks (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hannah Britt | Chief Marketing Officer | euNetworks
5 Churchill Place | London E14 5HU

hannah.britt@eunetworks.com e-mail | +44 7717 896 446 mobiele telefoon

Check out our twitter: @NewsNovumpr