11:07 uur 13-01-2023

De sector voor papieren verpakkingen is klaar voor nieuwe uitdagingen in 2023

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– De European Paper Packaging Alliance (EPPA) verwelkomde deze week een nieuwe President en Director General.

Tijdens de algemene vergadering van EPPA op 9 januari, werd Antonio D’Amato, CEO van Seda International Packaging Group en de voormalig voorzitter van de Italiaanse ondernemersbond Confindustria, verkozen tot President. Hij nam het roer over van Eric Le Lay, President van Huhtamaki Fibre Food Service, die nu de Vice-President van de alliantie is.

EPPA benoemde ook Matti Rantanenals haar nieuwe Director General. Hij is een ervaren verpakkingsdeskundige en professional op het gebied van publieke zaken.

Met het verder oplaaien van de discussies over de door de EU voorgestelde verordening voor verpakkingen en verpakkingsafval belooft 2023 een cruciaal jaar voor de Europese verpakkingsindustrie te worden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Roxana Moldovan

0032495219394

Check out our twitter: @NewsNovumpr