23:13 uur 12-01-2023

Nieuw bedrijf, Velsera, vertegenwoordigt visie van Summa Equity om wereldwijde gezondheidsresultaten te verbeteren

Nieuw bedrijf bevordert precisiegezondheid door datagestuurde oplossingen

BOSTON & SAN FRANCISCO & STOCKHOLM–(BUSINESS WIRE)– Het nieuwe bedrijf Velsera werd vandaag aangekondigd op de J.P. Morgan Healthcare Conference in San Francisco, Californië. De visie voor Velsera wordt ondersteund door thematisch gericht impactfonds Summa Equity (‘Summa’).

De belofte van precisiegeneeskunde wordt belemmerd door barrières in de routinematige gezondheidspraktijken en -ontdekkingen. Bestaande bedrijven bieden gedeeltelijke oplossingen, maar geen enkel bedrijf maakt het mogelijk om inzichten te ontsluiten die erop wachten om onthuld te worden in data – de status-quo is afgeschermd en staat los van de werkelijkheid. Velsera maakt de democratisering van omic-gegevens voor klinische en onderzoekstoepassingen mogelijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lissa Nakhwa / lissa.nakhwa@velsera.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr