15:50 uur 12-01-2023

Cadmatic maakt deel uit van het consortium dat leiding geeft aan door de EU-gefinancierd SEUS-project voor slimmere en productievere scheepsbouw

TURKU, Finland–(BUSINESS WIRE)– Cadmatic maakt deel uit van een consortium van industriële bedrijven en academische instellingen dat leiding geeft aan het door de EU-gefinancierde Smart European Shipbuilding (SEUS) project, dat op 1 januari 2023 werd gelanceerd. SEUS is een innovatieactie van de EU met een focus op computerhulpmiddelen voor de scheepsbouw. Het consortium zal een raamwerk voor datagestuurde scheepsbouw creëren door een nieuw geïntegreerd platform te ontwikkelen dat snelle en gedetailleerde oplossingen voor scheepsontwerpen, gegevensbeheer en samenwerkingssoftware omvat.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230111005069/nl/

Cadmatic is Part of Consortium Leading EU-Funded SEUS Project for Smarter and More Productive Shipbuilding (foto: Business Wire)

Cadmatic is Part of Consortium Leading EU-Funded SEUS Project for Smarter and More Productive Shipbuilding (foto: Business Wire)

Het doel van dit platform is de benodigde tijd voor scheepsbouw met 30% en de assemblagetijden met maar liefst 20% te verminderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met Ludmila Seppälä, ludmila.seppälä@cadmatic.com, of tel. +358 50 4329 726

Check out our twitter: @NewsNovumpr