09:00 uur 11-01-2023

Denodo behaalt AWS Data and Analytics ISV Competency status

Toont het succes van Denodo aan bij het helpen van bedrijven die AWS gebruiken om gedistribueerde gegevens voor analytische workloads te integreren, beheren en leveren.

PALO ALTO, Californië–(BUSINESS WIRE)– Denodo, een marktleider op vlak van datamanagement, heeft vandaag aangekondigd dat het de Amazon Web Services (AWS) Data and Analytics ISV Competency status heeft bereikt. Het feit dat ze deze status verkregen hebben, onderscheidt Denodo als een AWS-partner die met succes heeft aangetoond over diepgaande expertise te beschikken op het gebied van data-integratie, beheer en levering van gedistribueerde data voor business intelligence en geavanceerde analyses voor ondernemingen en middelgrote bedrijven die gebruikmaken van AWS-diensten.

Nu het gebruik van de cloud snel blijft toenemen, aangedreven door veranderingen in het gegevensverbruik als gevolg van de pandemie, kunnen gebruikers niet langer wekenlang wachten op gegevens.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media
Chris McCoin of Richard Smith

McCoin & Smith Communications Inc.

508-429-5988 (Chris) of 978-433-3304 (Rick)

chris@mccoinsmith.com of rick@mccoinsmith.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr