23:06 uur 11-01-2023

Conceal werkt samen met Thousand Guards om naar MSSP-markten uit te breiden

Klanten van Thousand Guards kunnen helpen ransomware tegen te gaan met behulp van ConcealBrowse, de gepatenteerde browserisolatie- en Zero Trust-technologie.

AUGUSTA, Ga.–(BUSINESS WIRE)– Conceal, toonaangevend in de beveiliging tegen webgebaseerde aanvallen, kondigt vandaag aan dat het door middel van een strategisch partnerschap met Thousand Guards naar de Spaanse, Franse, Italiaanse en Portugese MSSP-markten uitbreidt. Thousand Guards, een Zuid-Europees adviesbureau, heeft als missie innovatieve cyberbeveiligingsoplossingen ter bestrijding van toekomstige cyberbedreigingen in kaart te brengen en deze toegankelijk te maken voor klanten, om hun bewustwording, bewijsvoering en verwerving te bevorderen.

“De diensten van Thousand Guards zijn gericht op IT-beveiligingsmanagers en cyberbeveiligingsdienstenbedrijven die oplossingen moeten vinden voor nieuwe of toekomstige problemen”, aldus Juanjo Martinez, oprichter en VP Sales van Thousand Guards.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

lacey.brazzell@conceal.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr