17:19 uur 10-01-2023

OPEX® verbetert sorteertechnologie voor magazijnautomatisering door RFID-scannen te integreren

MOORESTOWN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– OPEX® Corporation, al bijna 50 jaar een wereldleider op het gebied van Next Generation Automation, breidt de mogelijkheden van zijn toonaangevende Sure Sort® Warehouse Automation-technologie uit met radiofrequentie-identificatie (RFID)-scanning om aan de behoeften van de klant te voldoen en de operationele snelheid en efficiëntie te verhogen.

Sure Sort, een schaalbaar, betrouwbaar sorteersysteem met hoge verwerkingscapaciteit, is al lang een voorkeursoplossing voor magazijnautomatisering voor distributiecentra, winkels en externe logistieke bedrijven die op zoek zijn naar kosteneffectieve en nauwkeurige orderafhandeling, crossdocking en omgekeerde logistiek.

OPEX heeft de optie van RFID-scanmogelijkheden toegevoegd om te voldoen aan de groeiende behoeften van klanten, met name kledingfabrikanten en detailhandelaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Colleen Ciak

cciak@opex.com
+1 856.727.1100, ext. 5350

+1 856.912.4952 Cell

Check out our twitter: @NewsNovumpr