18:30 uur 10-01-2023

Modus Create neemt Roemeens softwarebedrijf Clarisoft over

Dit is de vijfde overname van Modus Create in 12 maanden.

RESTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Modus Create, een adviesbureau voor digitale transformatie, kondigde vandaag aan dat het Clarisoft, een Roemeens software engineering bedrijf met diepgaande expertise in aangepaste productontwikkeling voor ondernemingen, heeft overgenomen.

Dit is de vijfde overname van Modus Create in de afgelopen 12 maanden, waarmee het bedrijf een jaar van versnelde groei en voor de achtste opeenvolgende keer opname in de Inc. 5000 lijst afsluit. Sinds mei heeft Modus Create zijn aanbod uitgebreid door de overname van het software engineering-bedrijf Tweag; de productontwikkelaar Promptworks; en Atlassian adviesbureaus Atlas Authority en Twybee.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ellie Behling

Modus Create

ellie.behling@moduscreate.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr