16:49 uur 10-01-2023

Brightcove en Magnite kondigen een strategisch partnerschap aan voor een betere benutting van advertenties voor CTV en online video-uitgevers (OLV)

De mogelijkheden van Magnite en SpringServe bieden meer transparantie in het beschikbare advertentieaanbod en helpen meer inkomsten te genereren

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove Inc. (NASDAQ: BCOV), het meest vertrouwde streamingtechnologiebedrijf ter wereld, heeft vandaag aangekondigd dat het een strategische relatie is aangegaan met Magnite (NASDAQ: MGNI), ‘s werelds grootste onafhankelijke sell-side reclameplatform. Magnite zal reclame voor elke Brightcove-klant aandrijven, de vulling en levering vergroten om de inkomsten van klanten te verhogen. Brightcove zal ook de SpringServe-advertentieserver integreren om uitgevers meer controle, inzicht en transparantie in het beschikbare advertentieaanbod te bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:

Brightcove

Sara Griggs, sgriggs@brightcove.com
VP Global Corporate Communications & Brand

Check out our twitter: @NewsNovumpr