19:40 uur 09-01-2023

Nieuwe oprichter van Frontier Advisors publiceert baanbrekend investeringsboek

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Dr. Richard Michaud, President en CEO van New Frontier Advisors LLC, kondigde vandaag de publicatie aan van zijn nieuwste onderzoek naar theorie en praktijk in investeringsbeheer: Finance’s Wrong Turns: A New Framework for Financial Markets, Asset Management, and Social Science, uitgegeven door Palgrave Macmillan.

Er is een fundamentele crisis in de financiële theorie en de professionele beleggingspraktijk. Er is weinig geloofwaardig bewijs dat actieve beleggingsstrategieën en traditionele kwantitatieve beleggingstechnologieën superieure risicogecorrigeerde en kostengecorrigeerde rendementen kunnen opleveren over beleggingsrelevante beleggingshorizons. Beleggers kiezen vaak voor investeringen met minimale kosten zonder informatie-index of voor beleggingen in op regels gebaseerde factorfondsen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Corporate Communications

617-482-1433

MediaRelations@newfrontieradvisors.com
Cindy Miller

617-992-7697

cmiller@newfrontieradvisors.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr