01:57 uur 06-01-2023

Crown Bioscience publiceert een nieuwe studie in PLOS ONE over het gebruik van klinisch relevante 3D in vitro PDX-afgeleide organoïde modellen als krachtig middel om de ontdekking van geneesmiddelen tegen kanker te versnellen

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Crown Bioscience, een wereldwijde organisatie voor contractonderzoek (CRO), en het bedrijf JSR Life Sciences hebben vandaag hun onlangs gepubliceerde studie aangekondigd in PLOS ONE, een tijdschrift van de Public Library of Science (PLOS), waarmee ze de oprichting en toepassing aantonen van een zeer klinisch relevante 3D in vitro PDX-afgeleide organoïde (PDXO) biobank voor high throughput screening voor het ontdekken van geneesmiddelen tegen kanker.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230105005847/nl/

Rajendra Kumari, PhD, Executive Director of Integrated Solutions at Crown Bioscience (Photo: Business Wire)

Rajendra Kumari, PhD, Executive Director of Integrated Solutions at Crown Bioscience (Photo: Business Wire)

Deze studie sluit aan bij het recente wetsvoorstel 5002 van de Senaat, getiteld FDA Modernization Act 2. 0, ingediend in de Senaat van de Verenigde Staten, die het gebruik van alternatieven voor dierproeven toestaat, met inbegrip van tests op basis van cellen voor het aanvragen van geneesmiddelen en biologische producten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Louise Stenson

pr@crownbio.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr