22:07 uur 05-01-2023

GlobalLogic neemt Hexacta over, een innovatief digitaal ingenieursbureau in Latijns-Amerika

Bedrijf zet strategische uitbreiding voort met toevoeging van nieuwe servicemogelijkheden, talent en verbreding van nearshore-veotafdruk

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– GlobalLogic Inc., een bedrijf van de Hitachi Group en leider op het gebied van digitale engineering, heeft vandaag de overname aangekondigd van Hexacta, een pan-Latijns-Amerikaans bedrijf op het gebied van digitale en data-engineering. De overname maakt deel uit van de voortdurende strategie van GlobalLogic om zijn aanbod en zijn selectie van uitzonderlijk technisch talent uit te breiden om te voldoen aan de sterke marktvraag naar digitale technische diensten. Al meer dan 20 jaar levert Hexacta met succes hoogwaardige softwareontwikkeling, IT-consulting, UI/UX-ontwerp en data-engineering- en analysediensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GlobalLogic, Inc. (Global)

Heather Ailara

211 Communications

+1.973.567.6040

heather@211comms.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr