11:48 uur 29-12-2022

Hajj Expo gepland voor januari 2023, onder de bescherming van de gouverneur van Mekka

Bijeenkomst van meer dan 57 internationale delegaties

RIYADH, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Onder de bescherming van Z.K.H. Prins Khaled Al-Faisal, adviseur van de bewaarder van de twee heilige moskeeën en gouverneur van de regio Mekka, organiseert het ministerie van Hajj en Umrah de conferentie en tentoonstelling ‘Hajj Expo 2023’ van 9 t/m 12 januari 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221227005101/nl/

His Royal Highness Prince Khaled Al-Faisal, Advisor to the Custodian of the Two Holy Mosques, Governor of Makkah Region (Photo: AETOSWire)

His Royal Highness Prince Khaled Al-Faisal, Advisor to the Custodian of the Two Holy Mosques, Governor of Makkah Region (Photo: AETOSWire)

Het vierdaagse evenement maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van het ministerie om een innovatief ecosysteem van diensten en oplossingen op te bouwen om de pelgrims in de twee heilige moskeeën beter van dienst te zijn en tegelijkertijd hun religieuze en culturele ervaringen te verbeteren. Het heeft tot doel een geïntegreerd en duurzaam ecosysteem te creëren dat de ervaringen van pelgrims verbetert, anticipeert op toekomstige trends en zorgt voor mogelijkheden voor verdere samenwerkingen, overeenkomsten en lokale en internationale initiatieven.

Z.E. minister van Hajj en Umrah, Dr. Tawfiq bin Fawzan Al-Rabiah, verklaarde: “De conferentie stelt ondernemers, innovators en onderzoekers van meer dan 200 wereldwijde organisaties in staat om succesvolle ervaringen te delen en te brainstormen over duurzame kwaliteitsoplossingen die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de ambities en behoeften van pelgrims. Dit weerspiegelt de niet-aflatende steun van de bewaarder van de twee heilige moskeeën en Z.H. de kroonprins voor de Hajj- en Umrah-sector, in overeenstemming met de Saudi Vision 2030.”

Met delegaties uit meer dan 56 landen zal ‘Expo Hajj’ naar verwachting getuige zijn van de ondertekening van 400 overeenkomsten en partnerschappen. Het zal 10 keynote-sessies, 13 paneldiscussies en ‘Hajj Talks’ bevatten, evenals 36 workshops en gerelateerde evenementen en activiteiten, met name de islamitische expositie en de ‘Hajj Hackathon’. Kidana Development Company, Elm, Al Wukalla Company, Catering Contractors Association, Muslim World League, Rua AlMadinah Holding, Motawifs Pilgrims for Southeast Asian Countries Co., Alrajhi Umrah, Dallah Albaraka Holding, Sadu Business Solutions, The Company for Cooperative Insurance (Tawuniya) en Saudi Arabia Railways (SAR), Saudi Public Transport Company (SAPTCO), Mohamed Yousuf Naghi Motors Co., Flynas, Saudi Al-Qaid Transportation Co., Alif Alif FM, High Point Technology Company en Casablanca Company voor Hotel & Touristic Services Co. LTD.

‘Hajj Expo 2023’ wordt gesponsord door verschillende entiteiten en bedrijven, waaronder Kidana Development Company, Elm, Al Wukalla Company, Catering Contractors Association, Muslim World League, Rua AlMadinah Holding, Motawifs Pilgrims for Southeast Asian Countries Co., Alrajhi Umrah, Dallah Albaraka Holding, Sadu Business Solutions, The Company for Cooperative Insurance (Tawuniya) en Saudi Arabia Railways (SAR), Saudi Public Transport Company (SAPTCO), Mohamed Yousuf Naghi Motors Co., Flynas, Saudi Al-Qaid Transportation Co., Alif Alif FM, High Point Technology Company en Casablanca Company voor Hotel & Touristic Services Co. LTD.

De 2021-editie van de conferentie kende een recordaantal met meer dan 45.000 aanwezigen en 115 commerciële overeenkomsten. De tweede editie biedt een breed scala aan wetenschappelijke sessies, workshops en trainingsprogramma’s, met verschillende ministers van Islamitische Zaken, stichtingen en Hajj-ambassadeurs en -consuls, en Hajj- en Umrah-operators van over de hele wereld.

*Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hussein Nasrallah

pr@digitect.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr