23:49 uur 22-12-2022

Opnieuw een jaar in de boeken: Mary Kay investeert in de toekomst van jonge vrouwen door middel van programma’s en beurzen die impactvolle onderwijskansen bieden

DALLAS–(BUSINESS WIRE)– Mary Kay heeft onlangs haar duurzaamheidsstrategie – Enriching Lives Today for a Sustainable Tomorrow ­– aangekondigd, die vijf pijlers, 15 toezeggingen en meer dan tien jaar actie omvat. Deze strategie is ontwikkeld met de belangrijkste stakeholders van Mary Kay en is afgestemd op de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, waardoor Mary Kay een essentieel onderdeel is van een wereldwijde coalitie om een betere toekomst te verzekeren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221222005034/nl/

Mary Kay Inc. partners with local and global organizations to further their mission to enrich women’s lives and bring education opportunities to young women around the world.

Mary Kay Inc. partners with local and global organizations to further their mission to enrich women’s lives and bring education opportunities to young women around the world.

Als onderdeel van deze overkoepelende strategie en om haar decennialange pleidooi voor empowerment, onderwijs en ondernemerschap van vrouwen voort te zetten, zet Mary Kay zich in om tot 2030 250.000 jonge vrouwen onderwijskansen te bieden. Om haar missie om het leven van vrouwen te verrijken te bevorderen, hebben partnerschappen en beurzen met lokale en wereldwijde organisaties in 2022 ervoor gezorgd dat jonge vrouwen over de hele wereld uitzonderlijke onderwijskansen krijgen om hun dromen na te jagen.

De partnerschappen/programma’s van Mary Kay Inc. voor 2022 omvatten:

  • Young Women in STEAM-beurzen – Zes ontvangers ontvingen beurzen die in het leven zijn geroepen om jonge vrouwen op STEAM-gebieden naar een hoger niveau te tillen en hen aan te moedigen hun passies en loopbaanaspiraties voort te zetten. De ontvangers van 2022 kwamen uit N. Macedonië, Duitsland, de Filippijnen, China en Australië en streven naar carrières in alles van app-ontwikkeling en architectuur tot natuurkunde en geothermische uitvindingen.
  • Voortgezette Young Women in STEAM-onderwijsbeurs – Als uitbreiding van Mary Kay’s Young Women in STEAM-beurzen en sociale campagne, kreeg Ivanna Hernandez, een ontvanger van de beurs in 2021, een tweede beurs om haar droom verder te helpen nastreven om de eerste Latijns-Amerikaanse vrouwelijke astronaut te worden om naar Mars te gaan. Ze was te zien in een documentaire die werd gemaakt om jonge vrouwen te inspireren om zo ver mogelijk te reiken – of in dit geval tot Mars!
  • Society of Cosmetic Chemists Madam C. J. Walker Scholarship – Opgericht ter ere van Walker, de eerste vrouwelijke, zelfgemaakte miljonair die haar fortuin verdiende door een lijn cosmetica en haarverzorgingsproducten voor zwarte vrouwen te ontwikkelen. Tijdens de 75e jaarlijkse bijeenkomst van de SCC presenteerden mw. A’Lelia Bundles, de achter-achterkleindochter van mevrouw C.J. Walker, en Michelle Hines, Ph.D., Director Product Formulation bij Mary Kay, de Madam C. J. Walker-beurzen voor ondervertegenwoordigde minderheidsstudenten die hoger onderwijs volgen in STEM-disciplines die verband houden met de cosmetica- en persoonlijke verzorgingsindustrie. De prijs wordt ondersteund door de Society of Cosmetic Chemists, waarbij Mary Kay een partner is en voor financiering zorgt. De winnende ontvangers waren: Joy Rutherford, vijfdejaars promovendus en NIH Research Fellow; en Imani Elaine Porter, Hampton University, tweedejaars student biochemie.
  • Network for Teaching Entrepreneurship – Samenwerken om 47.000 jongeren wereldwijd te voorzien van ondernemerschapscurriculum en mogelijkheden voor innovatief denken. Door ondersteuning van 1) het kernprogramma van het Aspiring Entrepreneurs Program (VS); 2) de World Series of Innovation; en 3) de World Series of Innovation Challenge Innovation Days, helpt Mary Kay jongeren in staat te stellen hun ondernemersdromen te verwezenlijken. In het schooljaar 2021-2022 sponsorde Mary Kay de NFTE World Series of Innovation (WSI), waarbij 21 teams van opkomende sociale ondernemers in totaal $ 16.800 wonnen voor hun voorgestelde oplossingen voor zeven uitdagingen, die elk gericht waren op het bevorderen van een duurzame ontwikkelingsdoelstelling. Sponsors van de zeven innovatie-uitdagingen waren: Bank of the West, Citi Foundation, Mary Kay, Saint-Gobain North America, Ernst & Young, LLP (EY), Maxar Technologies en PIMCO. De World Series of Innovation Challenge 2022 werd gelanceerd in september 2022 en Mary Kay neemt voor het derde jaar deel aan SDG 14: Life Below Water.
  • City of Lewisville, IncubatorEDU – In samenwerking met het Lewisville Independent School District (LISD) biedt IncubatorEDU een robuust curriculum voor ondernemerschap aan de middelbare scholieren van de Lewisville High School. Gemeenschapsmentoren en een presentatie-evenement aan het einde van het jaar bieden de studenten levensechte ondernemerservaring en opleidingsmogelijkheden.
  • Academy of Marketing Science – Al meer dan 25 jaar steunt Mary Kay de Mary Kay Dissertation and Dissertation Proposal Awards op de jaarlijkse Academy of Marketing Science (AMS)-conferentie waar promovendi-deelnemers hun succesvol verdedigde dissertaties presenteren en een geldprijs en kritische feedback van collega’s krijgen om hun kansen te vergroten om hun werk in de toekomst in academische tijdschriften te publiceren.
  • Ursuline Academy of Dallas – Mary Kay Ash Endowed Scholarship – Een beurs die jaarlijks wordt toegekend om meisjes te ondersteunen met een opleiding die hen de vaardigheden en het zelfvert]rouwen geeft die nodig zijn om geweldige dingen te doen.
  • Army Scholarship Foundation – Mary Kay Corporation Honorary Scholarship – Een beurs die jaarlijks wordt toegekend aan verdienstelijke zonen en dochters van Amerikaanse legersoldaten en legerveteranen, en aan echtgenoten van aangeworven soldaten in actieve dienst.
  • Hispanic Scholarship Fund – Een beurs die jaarlijks wordt toegekend om studenten en ouders te ondersteunen en te versterken met de kennis en middelen om met succes een hogere opleiding af te ronden, terwijl ondersteunende diensten en beurzen worden geboden aan zoveel mogelijk uitzonderlijke studenten, HSF-wetenschappers en alumni.

Over Mary Kay

Mary Kay Ash, een van de oorspronkelijke glazen plafondbrekers, richtte in 1963 haar droomschoonheidsbedrijf op met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkopers in bijna 40 landen. Als bedrijf voor de ontwikkeling van ondernemerschap zet Mary Kay zich in om vrouwen op hun traject te ondersteunen door middel van onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging, netwerken en innovatie. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het vervaardigen van geavanceerde huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en geuren. Mary Kay gelooft in het verrijken van levens vandaag voor een duurzame toekomst, door samen te werken met organisaties van over de hele wereld die zich richten op het bevorderen van zakelijke uitmuntendheid, het ondersteunen van kankeronderzoek, het bevorderen van gendergelijkheid, het beschermen van overlevenden tegen huiselijk geweld, het verfraaien van onze gemeenschappen en het aanmoedigen van kinderen om hun dromen te volgen. Kijk voor meer informatie op marykayglobal.com, vind ons op Facebook, Instagram en LinkedIn, of volg ons op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr