00:32 uur 13-12-2022

Veracode voegt geavanceerde dynamische analysemogelijkheden toe met overname van beveiligingsoplossing van Crashtest

Overname biedt verbeterd aanbod voor klanten die hun aanvalsoppervlak voor webapplicaties willen beveiligen

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Veracode, een toonaangevende wereldwijde leverancier van moderne oplossingen voor het testen van applicatiebeveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat het de in Duitsland gevestigde softwarebeveiligingstool Crashtest Security heeft overgenomen, een op ontwikkelaars gericht product voor het testen van dynamische applicatiebeveiliging (DAST). De investering zal de bestaande DAST-mogelijkheden verbeteren die beschikbaar zijn als onderdeel van het Continuous Software Security Platform van Veracode en de toegang van klanten wereldwijd verbreden.

Webapplicaties zijn hard op weg de meest gebruikte aanvalsvector te worden voor cyberdreigingen die bedrijven en kritieke infrastructuur willen infiltreren. In feite zijn webapps nu verantwoordelijk voor 40 procent van de inbreuken*. Het product Crashtest Security maakt het nog eenvoudiger om aan de slag te gaan met het scannen van webapplicaties in runtime-omgevingen om kwetsbaarheden te vinden waarvoor statische analyse niet het meest geschikt is. Deze ontwikkelaarsvriendelijke oplossing vormt een aanvulling op de platformmogelijkheden van Veracode als onderdeel van een compleet modern applicatiebeveiligingsprogramma dat de gehele levenscyclus van softwareontwikkeling (SDLC) beveiligt.

Brian Roche, Chief Product Officer bij Veracode, verklaarde: “Onze klanten hebben nog nooit zo onder druk gestaan om hun webapplicaties te beveiligen als reactie op verhoogde risico’s. Ze zoeken eenvoudig te gebruiken producten die snel en naadloos kunnen worden geïmplementeerd. Het Crashtest Security-product biedt precies de oplossing: het is een zeer innovatieve DAST-tool en heeft al diepe wortels in de Europese markt. Deze overname ondersteunt de groeiende vraag naar runtime-scans en stelt klanten in staat om snel en gemakkelijk de nieuwste ontwikkelingen in DAST te ervaren.”

Dynamische analyse van Crashtest Security

Crashtest Security, gevestigd in München, Duitsland, werd opgericht in 2017. De oplossing kan worden gebruikt om op JavaScript gebaseerde apps, REST (Representational State Transfer) API’s en traditionele web-apps te analyseren en beveiligingstests te automatiseren via integratie in de pijplijn voor softwareontwikkeling.

Veracode zal de Crashtest-tool opnemen in zijn bestaande portfolio, waardoor klanten voor beide producten dezelfde inloggegevens kunnen gebruiken. Gebruikers kunnen de krachtigste aspecten van de geïntegreerde technologie benutten voor een 360-graden beeld van de scan- en rapportagearchitectuur voor alle toepassingen die gebruik maken van een DAST-product.

Felix Brombacher, CEO en mede-oprichter van Crashtest Security, stelde: “We zijn verheugd om geavanceerde DAST-mogelijkheden uit te breiden naar een bredere markt. We hebben zwaar geïnvesteerd in onze plug-and-play-oplossing om aan de eisen van klanten in Europa te voldoen en continu testen tijdens het ontwikkelingsproces mogelijk te maken. De overname van onze dynamische analysetechnologie en middelen door Veracode stelt ons in staat om de volgende generatie DAST aan klanten wereldwijd te leveren.”

Klik hier voor meer informatie over de dynamische analyseoplossing en hoe u softwarebeveiliging naar een hoger niveau kunt tillen.

* Data Breach Investigations-rapport 2022 van Verizon, mei 2022

Over Veracode

Veracode is een toonaangevende AppSec-partner voor het maken van veilige software, het verminderen van het risico op beveiligingsinbreuken en het verhogen van de productiviteit van beveiligings- en ontwikkelingsteams. Als gevolg hiervan kunnen bedrijven die Veracode gebruiken hun bedrijf en de wereld vooruithelpen. Met zijn combinatie van procesautomatisering, integraties, snelheid en reactievermogen helpt Veracode bedrijven nauwkeurige en betrouwbare resultaten te behalen, zodat ze hun inspanningen kunnen richten op het oplossen, niet alleen het vinden, van potentiële kwetsbaarheden. Ga voor meer informatie naar www.veracode.com, op de Veracode-blog op LinkedIn en op Twitter.

Copyright © 2022 Veracode, Inc. Alle rechten voorbehouden. Veracode is een gedeponeerd handelsmerk van Veracode, Inc. in de Verenigde Staten en is mogelijk gedeponeerd in bepaalde andere rechtsgebieden. Alle andere productnamen, merken of logo’s behoren toe aan hun respectievelijke houders. Alle andere handelsmerken die hierin worden genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:

Katy Gwilliam

kgwilliam@veracode.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr