10:25 uur 30-11-2022

SmartStream lanceert nieuwste versie van zijn cash management oplossing met nieuwe niveaus van bruikbaarheid en toegang tot informatie

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SmartStream, de leverancier van financiële Transaction Lifecycle Management (TLM®)-oplossingen, kondigt vandaag de lancering aan van de nieuwste versie van zijn TLM Cash and Liquidity Management-oplossing, v 3.1. Gemaakt door hetzelfde team dat dit jaar de Red Dot Award heeft gewonnen voor uitmuntend ontwerp van een financiële applicatie – deze nieuwste versie biedt de meest geavanceerde, flexibele oplossing zonder code op de markt.

Gebruikers van TLM Cash en Liquidity Management hebben nu ongeëvenaarde controle met de mogelijkheid om gegevens te vergroten en dashboards te definiëren zonder afhankelijk te zijn van technische assistentie. Dit op de gebruiker gerichte ontwerp maakt zakelijke functies met één muisklik rechtstreeks vanuit het dashboard mogelijk, zoals het maken van sweeps en het beheren van mislukkingen en overeenkomsten, maar ook het inzoomen op individuele cashflows – weergaven kunnen worden opgeslagen in favorieten in plaats van te vertrouwen op vaste dashboards. Deze aanpak bespaart niet alleen tijd, maar ook de moeite van het definiëren van dashboards en onboarding, waardoor de totale eigendomskosten worden verlaagd.

SmartStream Launches Latest Version of Its Cash Management Solution With New Levels of Usability and Information Access

LONDON–(BUSINESS WIRE)– SmartStream, the financial Transaction Lifecycle Management (TLM®) solutions provider, today announces the launch of the newest version of its TLM Cash and Liquidity Management solution, v 3.1. Created by the same team that won this year’s Red Dot Award for design excellence of a finance application – this newest version offers the most advanced, no-code, flexible solution on the market.

TLM Cash and Liquidity Management users now have unparalleled control with the ability to augment data and define dashboards without the reliance on technical assistance. This user-focused design allows for one-click business functions directly from the dashboard, such as creating sweeps and managing fails and matches, as-well-as drilling down to individual cashflows – views can be saved in favourites instead of relying on fixed dashboards. This approach not only saves time but also the effort of defining dashboards and onboarding, thereby reducing the total cost of ownership.

TLM Cash and Liquidity Management v 3.1 provides the ability to analyse data in the markets, making it easier for users to understand their current liquidity position in an instant.

Nadeem Shamim, Head of Cash and Liquidity Management, SmartStream, states: “This version is the outcome of many meetings we had with customers during which we asked what they would optimally want to from a solution. Though it took the design team an extensive amount of time and dedication, I believe we’ve developed a solution that combines usability and precision which has never been offered before”.

Ends

About SmartStream

SmartStream is a recognised leader in financial transaction management solutions that enable firms to improve operational control, reduce costs, build new revenue streams, mitigate risk and comply accurately with the regulators.

By helping its customers through their transformative digital strategies, SmartStream provides a range of solutions for the transaction lifecycle with AI and machine learning technologies embedded – which can be deployed in the cloud or as managed services.

As a result, more than 2,000 clients – including the world’s top 100 banks, rely on SmartStream Transaction Lifecycle Management (TLM®) solutions to deliver greater efficiency to their operations.

www.smartstream-stp.com

Contacts

For further information:

Shamira Alidina, Media Relations Director, Dina Communications

Tel: +44 (0) 7801 590718

Email: shamira@dinacomms.com

Nathan Gee, Marketing Director, SmartStream Technologies

Tel: +44 (0) 20 7898 0630

Email: nathan.gee@smartstream-stp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr