07:48 uur 29-11-2022

Megaport voegt cloud- en netwerkverkoop veteraan Jeff Tworek toe aan het executive team als Chief Revenue Officer

Jeff Tworek komt bij Megaport als Chief Revenue Officer na senior leiderschapsfuncties bij Contrast Security en Akamai Technologies

BRISBANE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Megaport​ (ASX: MP1), een toonaangevende wereldwijde Network as a Service (NaaS)-provider, heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van Jeff Tworek aan het executive team als Chief Revenue Officer. Tworek zal verantwoordelijk zijn voor het genereren van inkomsten en zal alle aspecten van de wereldwijde verkooporganisatie van Megaport beheren.

De heer Tworek brengt meer dan 30 jaar ervaring in de cloud- en netwerksector met het leiden van commerciële bedrijfseenheden binnen miljardenbedrijven, waaronder bijna 20 jaar bij Akamai Technologies, naar Megaport. Voordat hij bij het bedrijf kwam, bekleedde dhr. Tworek de CRO-functie bij Contrast Security, waar hij het bedrijf hielp zijn teams op te schalen, belangrijk leiderschap aan te trekken en het bedrijf voor te bereiden op groei. Hij brengt een schat aan snelgroeiende en expansie gerelateerde expertise mee uit zijn tijd bij zowel start-ups als grote, gevestigde organisaties.

Megaport Adds Cloud and Networking Sales Veteran Jeff Tworek to the Executive Team as Chief Revenue Officer

Jeff Tworek joins Megaport as Chief Revenue Officer after senior leadership roles at Contrast Security and Akamai Technologies

BRISBANE, Australia–(BUSINESS WIRE)– Megaport​ (ASX: MP1), a leading global Network as a Service (NaaS) provider, announced today the addition of Jeff Tworek to the executive team as Chief Revenue Officer. Tworek will be responsible for overall revenue generation and will manage all aspects of Megaport’s global sales organisation.

Mr Tworek brings more than 30 years of cloud and networking industry experience operating commercial business units within billion-dollar companies, including nearly 20 years at Akamai Technologies, to Megaport. Prior to joining the Company, Mr Tworek held the CRO position at Contrast Security, where he helped the company scale its teams, bring in key leadership, and prepare the company for growth. He brings a wealth of high growth and expansion-related expertise from his time spent at both start-ups and large, established organizations.

“We are delighted to welcome Jeff to the team,” said Vincent English, Chief Executive Officer, Megaport. “Jeff’s experience with leading and transforming global sales organisations and rapidly accelerating revenue growth will provide Megaport with the leadership and expertise to drive continued adoption of our platform globally.”

“Jeff’s career in the tech sector has focused on penetrating new markets with evolutionary technologies, and helping companies adopt transformational approaches to solving problems that ultimately drive higher levels of customer experience, efficiency and effectiveness,” English continued. “His skill set will strengthen our team and support our drive to transform the way our customers and partners grow their businesses.”

“I am delighted to join Megaport at a pivotal point for the company,” Tworek said. “As an established leader and innovator in the cloud connectivity and NaaS space, Megaport has a huge opportunity to put our industry-changing solution in the hands of more customers and partners around the world. I look forward to working with our global teams to capture greater market share and advance Megaport’s mission to transform the way businesses, data centres, systems integrators, and managed service providers build agile networks in the cloud.”

Based in Chicago, Illinois, Jeff Tworek reports directly to Vincent English.

About Megaport

Megaport is a leading provider of Network as a Service (NaaS) solutions. The company’s global Software Defined Network (SDN) helps businesses rapidly connect their network to services via an easy-to-use portal or our open API. Megaport offers agile networking capabilities that reduce operating costs and increase speed to market compared to traditional networking solutions. Megaport partners with the world’s top cloud service providers, including AWS, Microsoft Azure, and Google Cloud, as well as the largest data centre operators, systems integrators and managed service providers in the world. Megaport is an ISO/IEC 27001-certified company.

Contacts

Megaport Media Contact
media@megaport.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr