17:13 uur 29-11-2022

AWS erkent Reply als SI Partner van het Jaar EMEA en Security Partner van het Jaar EMEA winnaar

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, dat gespecialiseerd is in nieuwe communicatiekanalen en digitale media, is verheugd aan te kondigen dat het een 2022 Regional en Global AWS Partner Awards in ontvangst heeft mogen nemen. Dit is een erkenning voor leiders over de hele wereld die een sleutelrol spelen op het vlak van het helpen van klanten bij het stimuleren van innovatie en het bouwen van oplossingen op Amazon Web Services (AWS).

De Regional en Global AWS Partner Awards, aangekondigd tijdens een Partner Awards Gala op AWS re:Invent 2022, erkennen een breed scala aan AWS Partners, wiens bedrijfsmodellen het afgelopen jaar specialisatie, innovatie en samenwerking hebben omarmd. De Regional en Global AWS Partner Awards erkennen partners wiens bedrijfsmodellen blijven evolueren en gedijen op AWS terwijl ze met klanten samenwerken.

“We zijn blij met deze prijzen, die zowel de vaardigheden en expertise van onze teams als de bedrijfsresultaten behaald voor onze klanten aantonen. Onze samenwerking met AWS heeft zeer goede resultaten opgeleverd en we zijn trots op het succes van onze teams bij het leveren van innovatieve en transformatieve projecten voor onze klanten op AWS-technologie”, aldus Filippo Rizzante, CTO van Reply. “We zullen blijven inzetten op onze samenwerking met AWS om klanten wereldwijd verder te ondersteunen.”

Voor het eerst hebben de regionale en wereldwijde AWS Partner Awards een zelfnominatieproces voor een aantal awardcategorieën en specialisatiegebieden, die zowel op regionaal als op wereldwijd niveau worden uitgereikt, waarbij alle AWS-partners werden uitgenodigd om deel te nemen en een nominatie in te dienen.

Het AWS Partner Network (APN) is een wereldwijd programma dat bedrijven helpt succesvolle, op AWS-gebaseerde bedrijven of oplossingen op te bouwen door zakelijke, technische, marketing- en go-to-market-ondersteuning te bieden. Het APN omvat onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) en systeemintegratoren (SI’s) over de hele wereld, waarbij de deelname van AWS-partners de afgelopen 12 maanden aanzienlijk is toegenomen.

“AWS Partners staan in het middelpunt bij het ontsluiten van het bieden van waarde aan wereldwijde klanten, in een breed scala van industrieën”, zegt Ruba Borno, vice president, Worldwide Channels and Alliances bij AWS. “We zijn vereerd om de inaugurele Regional and Global AWS Partner Awards te lanceren, en bedanken alle genomineerden en winnaars voor het versnellen van de cloud-transformatiereis van onze klanten.”

Een panel van AWS-experts selecteerde de winnaars op basis van strenge criteria. Reply is verheugd aan te kondigen dat het SI (System Integration) Partner of the Year – EMEA in ontvangst heeft mogen nemen, een erkenning voor top SI AWS-partners die significante bijdragen hebben geleverd met betrekking tot inkomsten, gelanceerde mogelijkheden, netto nieuwe gecertificeerde personen en verdiende AWS-aanduidingen. Reply blijft in de EMEA-markt groeien – in enkele van de meest concurrerende sectoren zoals Finance en Manufacturing – en helpt bedrijven van elke omvang om innovatie en hun digitale transformatie te versnellen. De ervaren en zeer gespecialiseerde teams van Reply zorgen ervoor dat klanten kunnen profiteren van geavanceerde, veilige en innovatieve oplossingen om hun bedrijven te transformeren en de adoptie van de AWS Cloud te versnellen.

Reply is verheugd aan te kondigen dat het ook de Security Partner of the Year – EMEA award heeft ontvangen, een erkenning voor een partner die bewezen heeft succes te hebben met het beveiligen van elke fase van cloudadoptie, van de eerste migratie tot en met het lopende dagelijkse beheer. Deze award erkent het vermogen van Reply om klanten te ondersteunen bij het ontwerp, de implementatie en het beheer van cloud native AWS-beveiligingsoplossingen.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die ondersteuning bieden aan belangrijke Europese industriële groepen die actief zijn in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, het bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten, voor de bepaling en ontwikkeling van bedrijfsmodellen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma’s op het gebied van AI, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. Reply levert: advies, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties in telecom en media; industrie en diensten; banken en verzekeringen en publieke sectoren. www.reply.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen Media

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)20 7730 6000

Check out our twitter: @NewsNovumpr