19:52 uur 21-11-2022

De 6e China-Zuid-Azië Expo verzamelt deelnemers uit 80 landen, regio’s en internationale organisaties

KUNMING, China–(BUSINESS WIRE)– De 6e China-Zuid-Azië Expo en de 26e China Kunming Import en Export Fair werden gehouden op 19-22 november in Kunming, provincie Yunnan, China. Het 4-daagse evenement met als thema “Nieuwe kansen voor nieuwe ontwikkeling” werd bijgewoond door gasten uit 80 landen, regio’s en internationale organisaties.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20221121005640/en/

Dit jaar vond de China-Zuid-Azië Expo zowel online als offline plaats. Voor Bangladesh, het themaland, en Laos, het land van eer, zijn twee beeldtentoonstellingsruimtes ingericht. Ondertussen werden er ook 13 tentoonstellingshallen opgezet die betrekking hadden op groene energie, moderne plateaulandbouw, bio geneeskunde en gezondheid, geavanceerde productie en toerisme en cultuur, waaronder 8 professionele zalen, goed voor meer dan 60% van het totaal. Deze professionele tentoonstellingshallen zullen de circulatie van kapitaal, sectoren, grondstoffen, technologieën en informatie helpen bevorderen en de bilaterale en multilaterale samenwerking en integratie op verschillende gebieden voortdurend versterken.

The 6th China-South Asia Expo Gathers Attendees from 80 Countries, Regions and International Organizations

KUNMING, China–(BUSINESS WIRE)– The 6th China-South Asia Expo and the 26th China Kunming Import and Export Fair was held on November 19-22 in Kunming, Yunnan Province, China. The 4-day event themed “New Opportunities for New Development” was attended by guests from 80 countries, regions and international organizations.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20221121005640/en/

The 6th China-South Asia Expo Gathers Attendees from 80 Countries, Regions and International Organizations (Photo: Business Wire)

The 6th China-South Asia Expo Gathers Attendees from 80 Countries, Regions and International Organizations (Photo: Business Wire)

This year, the China-South Asia Expo was held both online and offline. Two image exhibition areas were set up for Bangladesh, the theme country, and Laos, the country of honor. Meanwhile, 13 exhibition halls were also set up covering fields of green energy, modern plateau agriculture, biomedicine and health, advanced manufacturing, and tourism and culture, including 8 professional halls, accounting for more than 60% of the total. These professional exhibition halls will help promote the circulation of capital, industries, commodities, technologies, and information, and continuously strengthen bilateral and multilateral cooperation and integration in various fields.

The China-South Asia Expo has become an important platform for China, South Asian and Southeast Asian countries to carry out multilateral diplomatic policies, economic and trade cooperation, and cultural exchanges. Statistics show that since the first China-South Asia Expo was held in 2013, 89 countries, regions and international organizations have been involved in the event, and 2,770 domestic and overseas projects have been signed.

During the event, multiple forums were held concurrently, including China-South Asia Cooperation Forum, China-South Asia Business Forum, China-Indian Ocean Regional Development Cooperation Forum, China-South Asia and Southeast Asia Think Tank Forum.

Contacts

Shelly Wang

info@xinhuaneteurope.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr