14:32 uur 17-11-2022

Tusk Innovation kondigt nieuwe producten aan voor Black Friday

KUALA LUMPUR, Maleisië–(BUSINESS WIRE)– Tusk Inc. Limited (www.tusklimited.com) een bedrijf dat begon in 2012 als een bedrijf in kapitaalbeheer in Kuala Lumpur met kantoren over de hele wereld, en is nu een van de toonaangevende bedrijven voor elektrische oplossingen die zich richten op het produceren van mining apparatuur, zonne-energie en adapters voor gebruikers. Ze kondigen nieuwe producten aan voor Black Friday. De productlijn is voornamelijk bedoeld voor elektrische doeleinden. Zie meer hier: https://tusklimited.com/products

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221116005535/nl/

This product is sold with a 7in 1 Solar Panel, so you don’t have to pay for the panel. (Photo: Business Wire)

This product is sold with a 7in 1 Solar Panel, so you don’t have to pay for the panel. (Photo: Business Wire)

Als een van de topbedrijven voor elektrische oplossingen heeft Tusk Innovation 30% Black Friday kortingen aangekondigd op zijn combo van mining apparatuur, die een zonnepaneel combineert met een bitcoin miner. Ze doen dit om ononderbroken mining mogelijk te maken zonder aansluiting op noemenswaardige elektriciteit, aangezien elektriciteit een groot probleem is geweest in de mining industrie.

Met hun recente overstap van polykristallijne naar fotovoltaïsche materialen heeft Tusk Innovation in de loop der tijd de efficiëntie getest van het combineren van hun zonneproducten met cryptocurrency miners, en dit is het meest effectief gebleken. Beleggers van Tusk Innovation kunnen nu met gemak hun munten zonder onderbrekingen minen, met minder risico’s en maximale winst.

Dit is een poging om de hoeveelheid elektriciteit te verminderen die wordt gebruikt wanneer klanten cryptocurrencies minen, en het werd vorige week bekendgemaakt door de COO, John Walls. Volgens Walls: “Verslagen die de ronde doen maakten duidelijk dat de hoeveelheid elektriciteit die miners nodig hebben misschien te groot is, daarom hebben we een plausibele optie gecreëerd.”

Mining voordelen

Hoewel het voor veel mensen bewonderenswaardig en zeer winstgevend is om cryptocurrency mining farms op te zetten, zijn er speculaties dat zij aanzienlijke kosten kunnen maken, met name op het gebied van elektriciteitsgebruik. Door u te voorzien van een zonnepaneel dat niet gekoppeld is aan uw elektriciteitsrekeningen en bitcoin mining apparatuur dat dubbele mining taken kan uitvoeren, heeft Tusk Inc een duurzame oplossing gecreëerd. U kunt gewoon uw munten minen en hoeft u zich niet druk te maken over de volatiliteit van de markt.

Tusk Inc, gevestigd in het hart van Kuala Lumpur, Maleisië, en het Verenigd Koninkrijk, heeft zich onderscheiden van anderen, in die zin dat klanten crypto portefeuille ontwikkelingsdiensten evenals grafische verwerkingseenheden kunnen krijgen van het bedrijf, dat kantoren heeft op drie continenten. Het heeft ook uitgebreide ervaring in Blockchain ontwikkeling en bitcoin mining oplossingen.

Over Tusk

Opgericht in 2012 door een team van managementexperts, en later aangevuld met een team van technologie-experts, is Tusk Inc nu een van de toonaangevende aanbieders van elektrische oplossingen. Ze zijn ook trots op hun vermogen om risico’s effectief te beheren, aangezien ze zich al meer dan tien jaar bezighouden met risicobeheer. En door verschillende technologische ontwikkelingen hebben ze minder risicovolle ondernemingen in het risicobeheersysteem opgenomen, waaronder het minen van cryptocurrency met behulp van fotovoltaïsche materialen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John Walls

PR-manager

john@tusklimited.com
(+60)1117000943

Check out our twitter: @NewsNovumpr