14:16 uur 14-11-2022

Nanotronics kondigt de opening van een kantoor in München aan

Investering in Europese uitbreiding ter ondersteuning van nieuw personeel en bedrijfsgroei in belangrijke regio

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Nanotronics is verheugd de opening van een kantoor in München, Duitsland aan te kondigen, onder leiding van Managing Director, Marius Fischer, die rapporteert aan Global CEO en medeoprichter Dr. Matthew Putman. Het nieuwe kantoor zal dienen als centrale Europese locatie voor applicatie-ingenieurs en verkoopmedewerkers om de activiteiten te consolideren en de hoogste kwaliteit van service en ondersteuning aan het groeiende klantenbestand in de regio te garanderen.

“De uitgebreide regionale ervaring van Marius in het managen van klanten en teams, samen met zijn expertise in kwaliteitscontrole, automatisering van halfgeleider front-end processen en algemene technologie, zal hem in staat stellen om te dienen als de ideale office lead die nauw zal blijven samenwerken met Amerikaanse tegenhangers,” zei Matthew Putman. “Het is voor ons van cruciaal belang om een solide ondersteuning ter plaatse te hebben om aan de veeleisende behoeften van klanten in Europa en het Midden-Oosten te voldoen,” vervolgde hij. “We hebben meer plannen in de regio en daarbuiten en München is een geweldige start.”

Nanotronics München zal gevestigd zijn in GmbH Lohstr 24, Technopark II, Haus B (3. OG), 85445 Oberding, Duitsland.

Het bedrijf zal zijn unieke inspectie- en beveiligingsoplossingen tentoonstellen in Booth C1.233 tijdens SEMICON Europa in München van 15 tot en met 18 november 2022. SEMICON Europa is het belangrijkste evenement voor de productie van elektronica dat invloedrijke deelnemers uit alle stadia van het elektronicaproductieproces samenbrengt om onderwerpen als ontwrichting van de toeleveringsketen, duurzaamheid en de meest effectieve manieren om te bouwen aan een verantwoorde productietoekomst te bespreken.

Over Nanotronics

Nanotronics is een geavanceerd machine- en intelligentiebedrijf dat klanten in de publieke, private en non-profitsector helpt bij het oplossen van de unieke inspectie- en procescontrole-uitdagingen van precisieproductie. Als toonaangevende ontwikkelaar van optische inspectie-instrumenten voor de halfgeleiderindustrie, gebruikt Nanotronics hardware en software om op industriële schaal, high-throughput, super imaging systemen te leveren. Nanotronics werkt met toonaangevende bedrijven, van lucht- en ruimtevaart tot elektronica en gezondheidszorg, in vijftien landen en is industrieel agnostisch, om de opbrengst te verhogen, voetafdruk en afval te verminderen, kosten te verlagen en ontwerp iteratie te versnellen, terwijl arbeidsintensieve handmatige inspecties worden geëlimineerd.

Verkoop

Ontdek hoe u met Nanotronics kunt samenwerken om geavanceerde oplossingen te implementeren om de opbrengst te verhogen en de capaciteit uit te breiden door contact op te nemen met sales@nanotronics.co

Vacatures

Nanotronics zoekt personeel voor de vestiging in München met intellectueel nieuwsgierig, gedreven technisch talent. https://nanotronics.co/careers/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvragen
Jack Kerwin, directeur strategie en bedrijfsontwikkeling

jkerwin@nanotronics.co

Cecilia McLaren, medewerker marketing en communicatie

cmclaren@nanotronics.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr