01:49 uur 11-11-2022

Mary Kay Inc. erkend in 2022 Global Reefs Impact Report van The Nature Conservancy

DALLAS–(BUSINESS WIRE)– Gedurende 2022 heeft Mary Kay Inc., een wereldwijde pleitbezorger voor duurzaam ondernemen en beheer, zich ingespand om de bewustwording van de oceaan te verhogen in het klimaatbeleid en de aanpak van de klimaatcrisis.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221110005017/nl/

The Nature Conservancy and Mary Kay Inc. announced their partnership in 1990. Mary Kay has continued to generously support TNC’s work with an expanded focus on oceans work around the globe. (Credit: The Nature Conservancy)

The Nature Conservancy and Mary Kay Inc. announced their partnership in 1990. Mary Kay has continued to generously support TNC’s work with an expanded focus on oceans work around the globe. (Credit: The Nature Conservancy)

Deze maand werd Mary Kay erkend in het 2022 Global Reefs Impact Report van The Nature Conservancy. Het rapport van The Nature Conservancy belicht haar recente prestaties en de wijze waarop het bedrijf heeft samengewerkt met de particuliere sector om met succes innovatieve mariene beschermingsprogramma’s door te voeren voor de gezondheid en het behoud van het leven in onze oceanen.

In het verslag werd een nieuw project gepresenteerd waarin “Superriffen” centraal staan. Superriffen zijn zeer veerkrachtig en kunnen overleven in een opwarmende oceaan. Het Super Reefs-project is gericht op het in kaart brengen, beschermen en uitbreiden van een wereldwijd netwerk van superriffen om de toekomst van koraalriffen veilig te stellen. Het Super Reefs-team brengt deskundigen in oceaanwetenschap, natuurbehoud en beheer van Woods Hole Oceanographic Institution, Stanford University en The Nature Conservancy samen om, ondersteund door de particuliere sector van Mary Kay, regeringen en gemeenschappen te helpen op dit kritieke moment in de geschiedenis van de koraalriffen.

“Ik heb in mijn leven riffen gezien die zijn vernietigd, en ik heb riffen gezien die zich hebben hersteld,” aldus Elizabeth McLeod, Global Reefs Systems Lead bij The Nature Conservancy. “We moeten absoluut het water op om koraalriffen te identificeren die klimaatverandering kunnen overleven en ervoor zorgen dat ze worden beschermd tegen andere gevolgen.”

“Ons partnerschap met The Nature Conservancy bestaat al meer dan 32 jaar, maar dit is slechts het begin”, verklaarde Deborah Gibbins, Chief Operation Officer van Mary Kay Inc. “Gedurende 2022 hebben we onze duurzaamheidsinspanningen verdubbeld, met speciale aandacht voor de gezondheid van de oceanen. De gezondheid van onze oceanen is de gezondheid van onze planeet, en het is essentieel dat we ons steentje bijdragen om ze te beschermen.”

In 2022 steunde Mary Kay elf projecten in verband met mondiale initiatieven voor oceaanbescherming om de gezondheid van de oceanen voor de natuur en de mensen te verbeteren door de bescherming en het herstel van kritieke habitats zoals koraalriffen, oesterriffen en kustwetlands. Deze belangrijke projecten omvatten:

  • Herstel van de schelpenriffen van Azië/Pacific in Australië, Hongkong, China en de Koraaldriehoek;
  • Waarborgen dat de inspanningen voor koraalbescherming en -herstel in de landen van de Koraaldriehoek – Indonesië, Papoea-Nieuw-Guinea en de Salomonseilanden -ondersteund worden door behoudsinspanningen en -initiatieven die een positief effect hebben op de hele regio;
  • Ondersteuning van vrouwelijke milieuleiders in de Pacific, in Papoea-Nieuw-Guinea en de Salomonseilanden;
  • Kustbehoud en -herstel in de Golfkust en beoordeling van de haalbaarheid van blauwe koolstofmarkten ter ondersteuning van wetlandbeheer op lange termijn; en
  • Verbetering van de visserij in Mexico om gemeenschappen en vrouwen in de visserijsector zelfredzamer te maken.

Om meer te lezen over Mary Kay’s inzet voor duurzaamheid, kunt u terecht op marykayglobal.com/sustainability en Mary Kay’s wereldwijde duurzaamheidsstrategie: Enriching Lives Today for a Sustainable Tomorrow downloaden.

Over The Nature Conservancy (TNC)

The Nature Conservancy is een wereldwijde natuurbeschermingsorganisatie die zich inzet voor het behoud van het land en de wateren waar al het leven van afhankelijk is. Geleid door de wetenschap, creëren we ter plaatse innovatieve oplossingen voor de grootste uitdagingen van onze wereld, zodat de natuur en mensen er samen van profiteren. We pakken klimaatverandering aan, beschermen land, wateren en oceanen op een ongekende schaal, zorgen voor duurzaam voedsel en water en helpen om steden duurzamer te maken. We werken in 79 landen en regio’s en gebruiken een samenwerkingsbenadering waarbij lokale gemeenschappen, overheden, de particuliere sector en andere partners worden betrokken. Ga voor meer informatie naar www.nature.org of volg @nature_press op Twitter.

Over Mary Kay Inc.

Als een van de oorspronkelijke baanbrekende bedrijven op vlak van gendergelijkheid richtte Mary Kay Ash in 1963 haar gedroomde cosmeticabedrijf op met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Als een bedrijf dat ondernemerschap ontwikkelt, zet Mary Kay zich in om vrouwen op hun weg te helpen door middel van onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging, netwerken en innovatie. Mary Kay investeert in de wetenschap achter schoonheid en produceert geavanceerde huidverzorging, kleurencosmetica, voedingssupplementen en geurstoffen. Mary Kay gelooft in het verrijken van levens vandaag voor een duurzame toekomst, door samen te werken met organisaties van over de hele wereld die zich richten op het bevorderen van zakelijke uitmuntendheid, het ondersteunen van kankeronderzoek, het bevorderen van gendergelijkheid, het beschermen van overlevenden van huiselijk geweld, het verfraaien van onze gemeenschappen en het aanmoedigen van kinderen om hun dromen te volgen. Lees meer op marykayglobal.com, vind ons op Facebook, Instagram, en LinkedIn, of volg ons op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Kay Inc.
Corporate Communications

marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com

The Nature Conservancy
Misty Edgecomb

Communications Director

medgecomb@tnc.org of 484-343-3223

Check out our twitter: @NewsNovumpr