22:17 uur 26-10-2022

UnitedLex en Credit Suisse bereiken mijlpaal van 10 jaar dienstverlening aan Amerikaanse en Europese markten voor hefboomleningen

Toonaangevende efficiëntie creëert aanzienlijke waarde in het ecosysteem van gesyndiceerde leningen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– UnitedLex, een toonaangevend data- en professioneel dienstenbedrijf voor juridische zaken, heeft vandaag aangekondigd dat haar samenwerking met Credit Suisse (NYSE: CS) de mijlpaal van 10 jaar heeft overschreden, waarbij meer dan 400.000 transacties voor Credit Suisse ter waarde van meer dan 1,4 biljoen dollar zijn afgewikkeld. Met een wereldwijd team van 60 professionals met operationele centra in New York, Londen, Frankfurt en Gurgaon, biedt UnitedLex diensten voor inbare en oninbare bankleningen en de afwikkeling van handelsclaims aan de hefboomleningmarkten.

De afgelopen tien jaar heeft UnitedLex bekroonde processen toegepast bij Credit Suisse, wat heeft bijgedragen aan de voortdurende erkenning van de financiële instelling. UnitedLex feliciteert Credit Suisse met het winnen van de prestigieuze Investment Banking Awards van The Banker in 2022 voor investeringsbank van het jaar voor hefboomfinanciering.

Met een rijke historie in de financiële dienstensector, heeft UnitedLex een praktisch gebruik van technologie en proces gebracht om effectiviteit en efficiëntie te leveren aan de markt van gesyndiceerde leningen op schaal. “De resultaten die tot nu toe rond deze mijlpaal zijn bereikt, zijn overtuigende bewijspunten die onze data-first benadering van waardecaptatie voor toonaangevende wereldwijde bedrijven valideren,” aldus Dan Reed, Chief Executive Officer bij UnitedLex. “We kijken ernaar uit om samen met Credit Suisse en andere toonaangevende financiële instellingen nieuwe strategieën te creëren die commercieel succes opleveren, vooral nu de marktdynamiek volatieler wordt.”

Over UnitedLex

UnitedLex is een data- en professioneel dienstenbedrijf dat resultaten levert die waarde en concurrentievoordeel creëren voor de juridische sector en het bedrijfsleven. Opgericht in 2006 met een missie om de grenzen van juridische innovatie te verleggen, bieden wij oplossingen die meetbare prestatieverbetering, risicobeperking, inkomstenwinst, kostenreductie en digitale bedrijfssynergie mogelijk maken. Ons team van meer dan 3.000 juridische, data- en technologieprofessionals ondersteunt onze klanten vanuit operationele centra over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Susan Hammann,

Director Strategic Communications

press@unitedlex.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr