13:55 uur 20-10-2022

Capital Hair Center in Istanbul trekt de aandacht in de haartransplantatiesector van Turkije met hun nieuwe ozontherapie

Turkije staat al lang bekend als een vakantiebestemming van wereldklasse, en is nu een belangrijke speler in het medisch toerisme en het snelgroeiende haartransplantatiedomein geworden.

ISTANBOEL–(BUSINESS WIRE)– Turkije is één van ‘s werelds meest populaire vakantiebestemmingen, en staat bekend om zijn ongerepte stranden en rijke historische erfgoed. Maar de laatste jaren heeft het land zich ook een plaats verworven in het medisch toerisme, dankzij de brede expertise van zijn medische professionals.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221020005589/nl/

Capital Hair Center in Istanbul trekt de aandacht in de haartransplantatiesector van Turkije met hun nieuwe ozontherapie (Photo: Business Wire)

Capital Hair Center in Istanbul trekt de aandacht in de haartransplantatiesector van Turkije met hun nieuwe ozontherapie (Photo: Business Wire)

Nergens anders is dat beter te zien dan in de wereldmarkt van de haartransplantatie, waarvan verwacht wordt dat deze een totale waarde zal bereiken van 30,13 biljoen dollar per jaar in 2031.

“Duizenden mensen van over de hele wereld bezoeken Turkije voor scherp geprijsde haartransplantatieprocedures van topkwaliteit”, zegt Dr. Ekrem Keskin van Istanboels Capital Hair Center. “Hierdoor is Turkije toonaangevend geworden en hebben Turkse artsen ongeëvenaarde werkervaring opgedaan.”

Dr. Keskin is een plastisch chirurg die haartransplantaties uitvoert met een esthetische visie. Hij volgde zijn opleiding in esthetische chirurgie aan de afdeling plastische en reconstructieve en esthetische chirurgie van de Cleveland Clinic in de VS.

Geavanceerde technieken

Naast hun brede expertise staan Turkse klinieken ook bekend om hun toepassing van de nieuwste haartransplantatiemethoden, waaronder hoofdhuidanalyse en verdoving om pijnloze transplantatieprocedures te garanderen.

Capital Hair Center biedt patiënten geavanceerde ozontherapie, die de overlevingskans van getransplanteerde haartransplantaten vergroot en het herstelproces versnelt. “Dit betekent dat patiënten relatief snel kunnen terugkeren naar hun dagelijkse bezigheden”, zegt Dr. Keskin.

Esthetische overwegingen vormen ook een cruciaal onderdeel van haartransplantatie. “De primaire motivatie van patiënten is om er jonger, gezonder en aantrekkelijker uit te zien”, zegt Dr. Keskin, die een uitgebreide opleiding in gezichtsesthetica heeft genoten.

Na het uitvoeren van een hoofdhuidanalyse, bepaalt het ervaren personeel van de kliniek hoeveel haartransplantaten er nodig zijn, en waar. Dr. Keskin legt uit: “Vervolgens kiezen we de plaats, frequentie en richting van de transplantaten op basis van het unieke gezichtstype van de patiënt.”

Totale vakantie-ervaring

In de afgelopen 2 jaar kwamen bijna 2 miljoen buitenlandse toeristen naar Turkije voor gezondheidszorg. De gezondheidsuitgaven in het Turkse toerisme stegen met 121,5% in het tweede kwartaal van 2022. Dit is grotendeels te danken aan het feit dat Turkije meer betaalbare prijzen biedt dan andere toonaangevende bestemmingen.

“Wie Turkije bezoekt voor haartransplantatieprocedures kan ook genieten van de historische, culturele en natuurlijke bezienswaardigheden”, zegt Dr. Keskin, “dit samen zorgt voor een totale vakantie-ervaring.”

Contacts

Dr. Ekrem Keskin

+90 541 569 42 42

info@capitalhaircenter.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr