17:02 uur 29-07-2022

flatex wordt exclusieve online brokeragepartner van de politiebond (“Gewerkschaft der Polizei, GdP”) van Noordrijn-Westfalen

  • Samenwerking met de grootste staatsvereniging van de politiebond heeft ook buiten de politie een duidelijk modelkarakter
  • Meer dan 46.000 vakbondsleden profiteren van de speciale voorwaarden van het partnerschap en de betrouwbaarheid van Europa’s meermaals bekroonde “Broker of the Year”

FRANKFURT/MAIN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)–Vanaf 1 augustus 2022 zal flatex, een merk van flatexDEGIRO AG (WKN: FTG111, ISIN: DE000FTG1111, Ticker: FTK.GR), Europa’s toonaangevende online broker voor particuliere beleggers, de politievakbond (“Gewerkschaft der Polizei, GdP”) van Noordrijn-Westfalen ondersteunen als exclusieve partner op het gebied van online makelaardij. flatex biedt daarmee meer dan 46.000 vakbondsleden de mogelijkheid om met eenvoudige en veilige toegang tot de kapitaalmarkt hun financiële toekomst in eigen handen te nemen en daarmee duurzaam welvaart op te bouwen en te behouden, vooral belangrijk in tijden van hoge inflatie.

flatex Becomes Exclusive Online Brokerage Partner of the Police Union (“Gewerkschaft der Polizei, GdP”) of North Rhine-Westphalia

  • Partnership with the largest state association of the police union has a clear model character also beyond the police force
  • Over 46,000 union members benefit from the special terms of the partnership and the reliability of Europe’s multi-award winning “Broker of the Year”

FRANKFURT/MAIN, Germany–(BUSINESS WIRE)– Starting 1 August 2022, flatex, a brand of flatexDEGIRO AG (WKN: FTG111, ISIN: DE000FTG1111, Ticker: FTK.GR), Europe’s leading online broker for retail investors, will support the police union (“Gewerkschaft der Polizei, GdP”) of North Rhine-Westphalia as an exclusive partner in the area of online brokerage. flatex thereby offers more than 46,000 union members the opportunity to take their financial future into their own hands with simple and secure access to the capital market and thus to sustainably build up and maintain wealth, particularly important in times of high inflation.

Frank Niehage, CEO of flatexDEGIRO: “As the European market leader in online stock trading, we are very pleased to be able to support the members of this important professional group via this partnership, also fulfilling our social responsibility to some extent. Shared values such as security, reliability and trust form the strong basis of this partnership. For us, the cooperation with the largest state association of the police union has a clear model character for future partnerships also beyond the police.”

About flatexDEGIRO AG

flatexDEGIRO AG (WKN: FTG111, ISIN: DE000FTG1111, Ticker: FTK.GR) operates a leading and fastest growing online brokerage platform in Europe. Based on modern, in-house state-of-the-art technology, customers of the flatex and DEGIRO brands are offered a wide range of independent products with execution on top TIER 1 exchanges. The technological edge as well as the high efficiency and strong economies of scale enable flatexDEGIRO to continuously improve its service offering to customers.

With more than 2 million customer accounts and over 91 million securities transactions processed in 2021, flatexDEGIRO is the largest retail online broker in Europe. In times of bank consolidation, low interest rates and digitalisation, flatexDEGIRO is ideally positioned for further growth. Within the next five years, flatexDEGIRO aims to expand its customer base to 7‑8 million customer accounts and process 250-350 million transactions per year – even in years of low volatility.

Further information at https://www.flatexdegiro.com/en

Language:

English

Company:

flatexDEGIRO AG

Omniturm, Große Gallusstraße 16-18

60312 Frankfurt / Main

Germany

Phone:

+49 (0) 69 450001 0

E-mail:

ir@flatexdegiro.com

Internet:

www.flatexdegiro.com

ISIN:

DE000FTG1111

WKN:

FTG111

Indices:

SDAX

Listed:

Regulated Market in Berlin, Dusseldorf, Frankfurt (Prime Standard), Hamburg, Munich, Stuttgart, Tradegate Exchange

Contacts

Achim Schreck

Head of IR & Corporate Communications

Phone +49 (0) 69 450001 0

achim.schreck@flatexdegiro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr