11:38 uur 07-06-2022

Jared Koesten benoemd tot Global Chief Talent Officer van Investis Digital

–News Direct–

Investis Digital, een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor digitale communicatie, heeft vandaag aangekondigd dat Jared Koesten met onmiddellijke ingang is benoemd tot global chief talent officer. In zijn rol zal Kosten samenwerken met Worldwide CEO Myles Peacock om het bedrijf te transformeren door middel van talent.

“Terwijl we transformeren om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten en de markt, ben ik hypergefocust op het aantrekken en behouden van het juiste talent, en Jared is de juiste leider om precies dat te doen”, aldus Peacock. “Hij heeft zichzelf vele malen bewezen dat hij weet hoe hij transformationele culturen moet bouwen.”

“Investis Digital is op een ongelooflijke reis om onze industrie te leiden door een innovatieve partner te zijn die onze klanten helpt hun groei te versnellen”, aldus Koesten. “Ik sta te popelen om een al succesvol bedrijf te helpen een talentmagneet te worden door een toonaangevend werkgeversmerk op te bouwen.”

Jared Koesten Appointed Global Chief Talent Officer of Investis Digital

–News Direct–

Investis Digital, a leading global digital communications company, announced today that Jared Koesten has been appointed global chief talent officer, effective immediately. In his role, Koesten will work with Worldwide CEO Myles Peacock to transform the company through talent.

Jared Koesten, Global Chief Talent Officer, Investis Digital

“As we transform to better meet the needs of our clients and the market, I’m hyper-focused on attracting and keeping the right talent, and Jared is the right leader to do just that,” said Peacock. “He has proven himself many times over that he knows how to build transformational cultures.”

“Investis Digital is on an incredible journey to lead our industry by being an innovative partner that helps our clients accelerate their growth,” said Koesten. “I am eager to help an already-successful company become a talent magnet by building a leading employer brand.”

Koesten has provided human resources expertise for more than 20 years, including 10+ in the advertising/marketing industry, where he has provided global oversight in the areas of talent and performance management, employee experience, talent acquisition, and employee development.

An Omnicom alum, most recently, Koesten was worldwide chief talent officer at CreativeDrive. There, he led the implementation of programs resulting in significantly higher year-over-year retention, improved employee satisfaction, and a stronger employer brand that attracted thousands of job inquiries per month. He further played a critical role in leading the company through rapid growth, multiple acquisitions/integrations, and private equity exit to Accenture Interactive.

Investis Digital is a global digital communications company. Through a proprietary approach we call Connected Content™, we unite compelling communications, intelligent digital experiences, and performance marketing to help companies build deeper connections with audiences and drive business performance. A unique blend of expertise, technology and “always on” service allow clients to trust that their digital footprint and brand reputation is secure and protected 24/7 by our dedicated team of 600 digital experts across 9 global offices. To learn more, please visit www.InvestisDigital.com.

Contact Details

Investis Digital

Kristen Kalupski

+1 312-933-6714

Kristen.kalupski@investisdigital.com

Company Website

https://www.investisdigital.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/jared-koesten-appointed-global-chief-talent-officer-of-investis-digital-709358676

Check out our twitter: @NewsNovumpr