14:36 uur 02-05-2022

Wereldberoemde en wereldwijd erkende fotograaf Anne Geddes brengt haar kunstenaarschap en creativiteit voor het eerst naar NFT’s met haar collectie voor Moederdag 2022

Geddes veilt ook een privéshoot in haar studio in New York om geld in te zamelen voor moeders en kinderen in Oekraïne; Oekraïense kinderen NFT wordt ook ontwikkeld en alle opbrengsten gaan naar het Amerikaanse Rode Kruis

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Anne Geddes, fotograaf die wereldwijd bekend staat om haar iconische beelden die de schoonheid, puurheid en vreugde van een nieuw leven vastleggen, brengt haar kunstenaarschap en creativiteit voor het eerst naar NFT’s. Op 6 mei 2022 valt de Anne Geddes moederdag 2022 NFT Collectie om 9.00 uur PT, ter herdenking van de feestdag. De collectie bevat negen selecties die beschikbaar zijn in verschillende formaten. Haar langverwachte collectie zal exclusief worden verkocht via de gecertificeerde CO2-neutrale blockchain-marktplaats WAX en mogelijk gemaakt door de Shopify-app Waxify. Haar beroemde kunstwerken zullen beschikbaar zijn voor aankoop in FIAT (USD) via creditcard, PayPal en andere traditionele betalingen, evenals WAXP, Bitcoin en Ethereum. Deze crossover-collectie overbrugt naadloos de kloof tussen de reguliere Anne Geddes-fotoverzamelaars en enthousiaste NFT-verzamelaars.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20220502005269/en/

World-Renowned and Globally Recognized Photographer Anne Geddes Brings Her Artistry and Creativity to NFTs for the First Time With Her Mother’s Day 2022 Collection

Geddes also auctioning off one private shoot to take place in her New York studio, to raise money for mothers and children in Ukraine; Ukrainian children NFT also being developed with all proceeds going to The American Red Cross

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Anne Geddes, photographer globally renowned for her iconic imagery capturing the beauty, purity, and joy of new life, brings her artistry and creativity to NFTs for the first time. On May 6, 2022, the Anne Geddes Mother’s Day 2022 NFT Collection will drop at 9 a.m. PT, commemorating the holiday. The Collection contains nine selections made available in a variety of format configurations. Her highly anticipated collection will be sold exclusively through the certified carbon-neutral blockchain marketplace WAX and powered by the Shopify app Waxify. Her renowned artwork will be available for purchase in FIAT (USD) through credit card, PayPal and other traditional payments as well as WAXP, Bitcoin, and Ethereum. This crossover collection seamlessly bridges the gap between the mainstream Anne Geddes photography collectors and avid NFT collectors.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20220502005269/en/

Anne Geddes brings her artistry and creativity to NFTs for the first time. (Graphic: Business Wire)

Anne Geddes brings her artistry and creativity to NFTs for the first time. (Graphic: Business Wire)

Buyers can pre-register for the sale at annegeddes.io, with a pre-sale beginning a day prior — May 5, 2022, at 9 a.m. PT.

The configurations of the collection include:

Limited Edition Digital Prints:

All nine images in the Mother’s Day collection are minted as digital art prints. Every digital print can be “redeemed” for a corresponding physical 8”x10” print.

Signature Series:

All nine images from the collection make up the “Signature Series.” Every digital print will feature an original authenticated digital signature and a signed physical print. Only 20 of each print will be available for a total of 180 prints. These prints are created exclusively for the Anne Geddes Mother’s Day 2022 NFT Collection.

1-of-1 Collection:

Two images from the collection will be available as limited edition one-of-one digital and physical prints. Each image will feature an authenticated original digital signature and a signed one-of-a-kind physical print.

Each artfully minted NFT will come with an exclusive redemption offering for a physical piece of art, made exclusively for this release. Every NFT will also contain a minted video of Anne personally discussing each of the images. Additionally, all digital and physical prints will be made exclusively for this release and will not be made again in this format.

Anne will also be auctioning off one elusive private shoot in her studio in New York to raise money for mothers and children in Ukraine. An additional commemorative NFT to support Ukrainian children will be available in the gallery to help raise additional funds. All proceeds will be provided to The American Red Cross.

While Anne’s photography has been treasured and respected by many generations, her evocative move into the blockchain with an iconic Anne Geddes Mother’s Day NFT Collection is groundbreaking for an artist of this caliber.

Contacts

Nicole Rodrigues

nicole@nrprgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr