03:45 uur 20-04-2022

InvestaX creëert token voor Bored Ape #2371

SINGAPORE–(BUSINESS WIRE)– InvestaX heeft een nieuw digitaal vermogensactivum gelanceerd dat is gekoppeld aan een NFT, een nieuw baanbrekend investeringsproduct dat gebruikmaakt van de beste elementen van DeFi (Decentralized Finance) en CeFi (Centralized Finance) en dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop u contact kunt onderhouden met uw beleggersgemeenschap en hen iets extra’s kunt geven.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220419005456/nl/

Join the leading blockchain investment community at www.investax.io (Graphic: Business Wire)

Join the leading blockchain investment community at www.investax.io (Graphic: Business Wire)

Bored Ape #2371, een Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT die behoort tot de meest gewilde blue-chip-collectie tot op heden. BAYC is een technologisch gedistribueerd, gedecentraliseerd activum dat eigendom is van de gemeenschap en een eigen valuta en metaverse heeft. InvestaX heeft het economisch belang vastgelegd in token #2371 (lees het volledige verhaal hier) met het beurssymbool – IXAPE. InvestaX geeft als wereldprimeur 1000 IXAPE-tokens weg aan beleggers die zich aanmelden op InvestaX. IXAPE wordt ook verhandelbaar op ons platform.

Het is voor ons een eer om BAYC #2371 de naam Howey Tez te geven. Dit token zal een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van digitale activa en Web 3.0. Meer over de achtergronden ervan en over de missie om tokens wereldwijd gemeengoed te laten worden, kunt u hier lezen.

We geloven in een gedecentraliseerde financiële wereld en maken dit product “open source”, in de hoop dat anderen ons voortouw opnemen en aanvullende nieuwe ideeën en concepten bedenken waar wij misschien nog niet eens aan hebben gedacht. De volgende generatie beleggingsproducten maakt gebruik van slimme contracten en blockchain-technologieën, wat enorme waarde creëert voor de betrokken gemeenschappen.

Wat BAYC zo bijzonder maakt, is dat het activum in wezen eigendom van de gemeenschap is en ook op zichzelf waarde heeft, waardoor u uw eigen BAYC-bedrijfsactiviteiten kunt creëren op basis van de ‘collectieve’ merkwaarde.

Houders van IXAPE-tokens krijgen de mogelijkheid om een geheel nieuwe klasse van digitale activa te verkennen en mee te delen in de potentiële waardevermeerdering en ander financieel rendement die verbonden zijn aan het bezit van deze activa. Dit is buitengewoon interessant, ongekend en biedt veel voordelen voor de leden van onze gemeenschap en de houders van IXAPE-tokens.

Neem Web 3.0-innovaties en -filosofieën en koppel ze aan digitale activa, en we zullen zien dat er weer een nieuwe waarde-explosie wordt teweeggebracht.

InvestaX brengt een belangrijke infrastructuur tot stand die Centralized Finance (CeFi) en Decentralized Finance (DeFi) met elkaar verbindt, zodat u uw digitale activa onmiddellijk, 24×7, wereldwijd kunt kopen, verkopen, verhandelen, lenen of uitlenen.

Als u op de hoogte wilt worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen, kunt u zich aanmelden op www.investaX.io

InvestaX in 120 seconden

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem contact op met Darien Tan via support@investaX.io voor verdere inlichtingen

Check out our twitter: @NewsNovumpr