22:32 uur 23-03-2022

Solidus Labs onthult HALO: een crypto-native marktintegriteitshub afgestemd op digitale activa

HALO is gebouwd om bedrijven te beschermen tegen een groeiend aantal crypto-specifieke risico’s en is een pionier op het gebied van nalevingstechnologie voor digitale activa, ingesteld om acceptatie in de mainstream mogelijk te maken

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Solidus Labs, de categoriebepaler voor crypto-native marktintegriteitsoplossingen, heeft vandaag de lancering aangekondigd van HALO, de eerste geautomatiseerde, uitgebreide en testbare hub voor handelstoezicht en marktintegriteit die is afgestemd op digitale activa.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220323005139/nl/

Halo by Solidus Labs (Photo: Business Wire)

Halo by Solidus Labs (Photo: Business Wire)

De lancering van HALO zal een belangrijke rol spelen bij het vormgeven van de toekomst van het bewaken van financiële risico’s. HALO is vanaf het begin gebouwd om de kloof tussen crypto en traditionele financiën te overbruggen en biedt crypto-native regelgevingsrisico- en compliance-oplossingen van Wall-Street-kwaliteit. Steeds vaker vertrouwen financiële instellingen op HALO terwijl ze uitbreiden naar nieuwe inkomstenmogelijkheden die worden geboden door digitale activa. Naast een groeiend klantenbestand van crypto- en DeFi-bedrijven, zal HALO overheidsinstanties ook voorzien van tools om transparantie te creëren, innovatieve regelgevingskaders mogelijk te maken en veilige en gereguleerde financiële cryptodiensten in hun rechtsgebieden te garanderen. Het platform pakt tal van crypto-specifieke uitdagingen aan, zoals nieuwe marktstructuren, volatiliteit, volumes, gegevenstypen, gedecentraliseerde diensten, handelsdynamiek, crypto-native marktmisbruiktypologieën – en veranderende zakelijke en regelgevende eisen.

“Crypto’s potentieel om financiële diensten toegankelijker, transparanter, liquider en efficiënter te maken, hangt af van de modernste bewaking van financiële risico’s die de voordelen van digitale activa mogelijk maakt, terwijl de vele nieuwe risico’s munitieus worden beperkt,” verklaarde Asaf Meir, oprichter en CEO van Solidus Labs. “HALO doet dat door voorheen ongelijksoortige risicogegevenspunten uniform te maken en die gegevens voortdurend in realtime te bewaken, waardoor een op gedrag gebaseerd universeel klantrisicoprofiel wordt gecreëerd dat onze klanten in staat stelt zich tijdens het hele investeringstraject in realtime op de reële risico’s te concentreren.”

Door de combinatie van geavanceerde machine learning-technologie en decennia van traditionele kennis en best practices op het gebied van financiële risico’s, is HALO in de unieke positie om de ‘triple T’ (T3)-pijlers van marktintegriteit in de crypto- en DeFi-ruimte – handelstoezicht, transactiebewaking en bedreigingsinformatie – aan te pakken. De modules van HALO omvatten:

Handelstoezicht: de uitgebreide tools voor markttoezicht van HALO zorgen voor marktintegriteit door abnormale crypto-orders en uitvoeringspatronen te benchmarken ten opzichte van de marktnorm, om bedrijven en netwerken te waarschuwen voor mogelijke inbreuken op handelsregels of voor ongebruikelijke marktvolatiliteit. HALO-gebruikers kunnen de detectiemodelgevoeligheid en backtest eenvoudig aanpassen aan echte gegevens om te voldoen aan de behoeften van snel evoluerende regelgevings- en nalevingslandschappen.

Transactiebewaking: HALO’s continue realtime bewaking van crypto- en fiat-transacties biedt ongekende blockchain-native mogelijkheden en maakt het detecteren, onderzoeken en rapporteren van verdachte crypto-stortingen en -opnames voor antiwitwaspraktijken (AML), sancties en naleving van financiële risico’s mogelijk.

Bedreigingsinformatie: vertrouwend op een ingebouwde verificatietool voor onboarding, krachtige integraties en crypto-native infrastructuur, aggregeert het Universal Client Risk Profile van HALO het risico over het hele investeringstraject en meerdere markten – van onboarding tot trading, post-trade en alles daartussenin. Door talloze signalen te synthetiseren in een enkele hub voor informatie over bedreigingen, brengt HALO op minutieuze wijze over het hoofd geziene bedreigingen in crypto- en DeFi-services naar boven, zodat bedrijven er in realtime op kunnen reageren.

HALO beschermt momenteel meer dan 25 miljoen particuliere en institutionele beleggers wereldwijd en wordt actief gebruikt om meer dan een biljoen gebeurtenissen per dag te volgen. Het platform maakt gebruik van meer dan 50 verschillende eigen marktmisbruiktypologieën, waardoor beleggers en crypto-bedrijven worden beschermd tegen nieuwe bedreigingen die uniek zijn voor de crypto- en gedecentraliseerde financiële ruimte. “Sinds onze oprichting is het mogelijk maken van een veiliger crypto-ecosysteem ons belangrjjkste streven. HALO brengt ons een stap dichter bij dat doel terwijl we de gebruikerservaring naar een hoger niveau tillen, door risico- en nalevingsteams te ondersteunen en crypto-bedrijven veiliger te laten groeien,” verklaarde Meir. “Het is de culminatie van duizenden uren werk met crypto-teams en discussies met regelgevende instanties. Zo vervullen we onze visie om crypto te gebruiken niet alleen als een kans om de financiële dienstverlening te transformeren, maar ook als een kans om te voorzien in financiële risicobewaking voor de toekomst.”

Ga voor meer informatie over Solidus Labs en HALO naar: www.soliduslabs.com

Over Solidus Labs:

Solidus Labs is de categoriebepaler voor crypto-native triple T (T3)-marktintegriteitsoplossingen: handelstoezicht, transactiebewaking en bedreigingsinformatie.

Onze missie is om een veiligere crypto-handel mogelijk te maken tijdens het investeringstraject op alle gecentraliseerde en DeFi-markten. Als oprichter van toonaangevende initiatieven zoals de Crypto Market Integrity Coalition en DACOM Summit, en bij alles wat we doen, is Solidus zeer toegewijd aan het inluiden van de financiële markten van morgen.

Crypto-exchanges, financiële instellingen en regelgevende instanties vertrouwen wereldwijd op Solidus HALO, ons realtime, uitgebreide, testbare en toekomstbestendige platform. Door hun bedrijf te beschermen tegen bekende vormen van marktmisbruik en een overvloed aan opkomende crypto-specifieke risico’s, stellen we onze klanten in staat sneller en veiliger te groeien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Trevor Davis, Gregory FCA

P: 443-248-0359

E: trevor@gregoryfca.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr