05:39 uur 04-03-2022

Quantfury kondigt de lancering aan van Quantfury W Series-raceteam

De introductie van het team is het eerste gesponsord door een makelaarsbedrijf in het internationale kampioenschap, uitgevoerd in samenwerking met de Formule 1

NASSAU, Bahamas–(BUSINESS WIRE)– Quantfury, een wereldwijd makelaarsbedrijf dat commissievrije handel en investeringen levert tegen realtime spotprijzen van wereldwijde en crypto-beurzen, is verheugd de lancering van het Quantfury W Series Team aan te kondigen. De lancering omvat volledige sponsoring van de auto en racekleding; de coureurs van het Quantfury-team worden de komende dagen formeel bekendgemaakt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220303005159/nl/

The Quantfury W Series race car design. (Photo: Business Wire)

The Quantfury W Series race car design. (Photo: Business Wire)

De W Series, een internationaal kampioenschap voor eenpersoonsraceauto’s voor vrouwelijke coureurs dat wordt uitgevoerd in samenwerking met de Formule 1, zal bestaan uit Formule 1-ondersteuningsraces tijdens 8 Grand Prix-weekends in 2022.

In een door mannen gedomineerde sport fungeert de W Series als een baanbrekende kracht voor eerlijke vertegenwoordiging en vooruitgang als het leidende internationale autoracekampioenschap voor vrouwelijke coureurs. De missie en waarden van Quantfury staan in de juiste verhouding tot het inclusieve karakter van de W Series door de toewijding van de makelaar om een kosteneffectief, eerlijk en transparant handelsplatform te bieden door de hindernissen te verminderen waarmee veel handelaren wereldwijd worden geconfronteerd. Quantfury voorziet in een beter alternatief dan andere wereldwijde makelaarsplatforms die de prijzen van verhandelbare activa manipuleren en gebruikers verschillende vergoedingen en commissies in rekening brengen.

Iyandra Smith Bryan (General Manager, Quantfury Trading) verklaarde:

“Als makelaar die ongeëvenaarde voorwaarden biedt aan handelaren en beleggers in veel verschillende delen van de wereld, zijn we verheugd dat ons merk vertegenwoordigd is in de W Series. Bij het verkennen van onze sponsormogelijkheden was het voor ons van onschatbare waarde dat de partnerschappen die we nastreven in overeenstemming zijn met de Quantfuriaanse cultuur. Om deze reden hebben we gekozen voor de W Series. De energie, het verlangen om te groeien en de drive om de status-quo binnen hun gebied uit te dagen, loopt parallel met onze eigen missie en visie. We kijken ernaar uit om ons team te zien groeien en slagen op en naast het circuit.”

Catherine Bond Muir (Chief Executive Officer, W Series) stelde:

“Net als de W Series is Quantfury een jong, dynamisch en ontwrichtend merk dat de status-quo uitdaagt, barrières doorbreekt en een traditioneel door mannen gedomineerde en ondoorzichtige industrie eerlijk, open en inclusief wil maken. Vanaf onze allereerste gesprekken met het Quantfury-team was het duidelijk dat ze gedreven worden door de wens om te winnen, en ik wens ze het allerbeste voor het W Series-seizoen van 2022.”

Quantfury is het eerste makelaarsbedrijf dat een W Series-raceteam sponsort. De auto en coureurs van het bedrijf zullen vandaag debuteren op het Circuit de Barcelona-Catalunya in Barcelona, Spanje, de locatie van de pre-seizoentest van de W Series.

Over Quantfury

Quantfury is een wereldwijde makelaar die commissievrij handelen en beleggen biedt tegen realtime spotprijzen van wereldwijde en crypto-beurzen. Quantfury is in 2017 opgericht door een groep handelaren, quants en professionals op het gebied van machine learning. Het is de missie van Quantfury om de uitbuitende sector voor retailhandel wereldwijd te veranderen, zodat deze kosteneffectief, eerlijk en transparant wordt. Vanaf 2022 heeft Quantfury meer dan 330.000 gebruikers in meer dan 56 landen.

Ga voor meer informatie naar: www.quantfury.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
Bernardo Soriano

Gregory FCA voor Quantfury

Tel.: 914-656-3880

E-mail: bernardo@gregoryfca.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr