10:40 uur 07-12-2021

IC Markets boekt in november het hoogste maandelijkse handelsvolume ooit: USD 1.016 biljoen

  • IC Markets behaalt nieuw record qua maandelijks handelsresultaat
  • De hoge handelsvolumes zijn het resultaat van volatiele markten en de expansie van het bedrijf naar nieuwe producten en geografische gebieden.

SYDNEY–(BUSINESS WIRE)– IC Markets heeft het hoogste maandelijkse handelsvolume ooit geboekt na een sterke groei van het handelsvolume in alle activaklassen in november.

Volgens IC Markets is de recordmaand het resultaat van de productdiversificering, expansie naar nieuwe markten, een hoger klantenbehoud en optimale handelsomstandigheden waardoor klanten kondern profiteren van de hoge volatiliteit op de markten.

De resultaten volgen op de ongekende groei van vorig jaar in de mondiale detailhandelssector, waarbij IC Markets een handelsvolume van USD 9,32 biljoen rapporteerde voor het jaar. De handelsvolumes voor november overtroffen het vorige record van USD 1 biljoen dat in maart van dit jaar werd bereikt.

Andrew Budzinski, CEO van IC Markets, merkt op: “We zijn verheugd dat we meer handelaren in een groeiend aantal markten een bredere keuze aan handelsinstrumenten kunnen bieden, zodat ze hun portefeuille kunnen diversifiëren en tegelijkertijd kunnen profiteren van de optimale handelsomstandigheden.”

“Onze handelaren blijven ons trouw om te kunnen profiteren van de zeer concurrerende spreads die we bieden en van onze supersnelle uitvoering van orders. We werken hard om ervoor te zorgen dat we een efficiënte handelsbeleving kunnen bieden die een trouwe kring van online handelaren aantrekt en beloont.”

Over IC Markets

IC Markets, opgezet door handelaren voor handelaren, is ‘s werelds grootste Forex CFD-broker die zich toelegt op het aanbieden van uitzonderlijke handelsomstandigheden en 24/7-service van wereldklasse aan klanten uit meer dan 200 landen over de hele wereld.

Sinds de lancering in 2007 heeft IC Markets de kloof tussen particuliere en institutionele cliënten overbrugd door een handelsoplossing aan te bieden die voorheen alleen toegankelijk was voor investeringsbanken en vermogende particulieren.

Hierdoor is IC Markets de favoriete bestemming voor actieve handelaren van over de hele wereld die op zoek zijn naar een handelsomgeving die hen helpt om met meer vertrouwen en bekwaamheid te handelen, met intuïtieve handelsplatforms die waardeverhogende hulpmiddelen bieden en alle handelsstrategieën en -stijlen ondersteunen.

IC Markets maakt zich sterk voor innovatie, constante verbetering en het gebruik van geavanceerde technologie ten behoeve van onze cliënten.

Klik hier voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Holly Clark

holly@bluechipcommunication.com.au
telefoon: +61 452 069 936

Check out our twitter: @NewsNovumpr