21:09 uur 29-11-2021

Acteur en komiek Kevin Hart is de Chief Kindness Officer van Osmo voor de feestdagen

–News Direct–

Het bekroonde STEAM-merk Osmo kondigt aan dat acteur en komiek Kevin Hart Osmo’s Chief Kindness Officer is voor de feestdagen. Als Chief Kindness Officer brengt Hart kinderen en ouders in het hele land een glimlach en vakantievreugde, naast een zeer grote verrassing.

Hart, die al zijn ‘hart’ gebruikte, bezorgde onlangs drie huishoudhelden kerstgejuich via een onverwacht videogesprek en vertelde hen dat ze een complete verzameling STEAM-starterkits en -games van Osmo hadden gewonnen, naast een tablet. De drie gelukkige ouders, die in november meededen aan de vakantie-weggeefactie van Osmo maar geen bericht van het eindresultaat hadden ontvangen, waren ongelooflijk verrast en overweldigd door de oproep van de acteur die hen vertelde: “jij hebt gewonnen!”

Als vader van vier kinderen, waaronder twee peuters, vindt Hart het heerlijk om zijn kinderen bezig te zien met STEAM-technologie, waardoor ze kernvakken leren terwijl ze spelen.

Actor and Comedian Kevin Hart Is Osmo’s Chief Kindness Officer for the Holidays

–News Direct–

Award-winning STEAM brand Osmo announces that actor and comedian Kevin Hart is Osmo’s Chief Kindness Officer for the holidays. As Chief Kindness Officer, Hart brings joy to children and parents across the country, bringing them smiles, holiday cheer, in addition to a very big surprise.

Hart, using all his “heart,” recently delivered holiday cheer to three household heroes via an unexpected video call, telling them they won a complete collection of STEAM starter kits and games by Osmo, in addition to a tablet. The three lucky parents, who entered into Osmo’s holiday giveaway in November but had not received any notification of final result, were incredibly surprised and overwhelmed by the actor’s call telling them “you won!”

As a father of four including two toddlers, Hart loves to see his children engaged in STEAM technology, which helps them learn core subjects, while they play.

About Osmo

Osmo is an award-winning STEAM brand whose products are used in over 50,000 classrooms and 2.5 million homes. It is building a universe of hands-on play experiences that nourish the minds of children by unleashing the power of imagination. The company brings physical tools into the digital world through augmented reality and its proprietary reflective artificial intelligence. Osmo is headquartered in Palo Alto, California, and is part of BYJU’S, a global leader in online learning. Learn more at PlayOsmo.com. For information about its educational division, Osmo for Schools, visit schools.playosmo.com.

Contact Details

Carolyn Kamii

Carolyn Kamii PR

+1 310-251-0550

carolynkpr@gmail.com

Company Website

http://www.playosmo.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/actor-and-comedian-kevin-hart-is-osmos-chief-kindness-officer-for-the-holidays-543549072

Check out our twitter: @NewsNovumpr