16:17 uur 16-11-2021

Temidden van Buzz kondigt Trendy Tigers NFT een beperkte lancering aan

Begint op 16 november 2021. 9 uur PST

SAN FRANCISCO & LONDEN & BERLIJN & ANKARA, Turkije & BANGALORE, India & MOSKOU–(BUSINESS WIRE)– Trendy Tigers (www.trendytigers.io) Na het creëren van een hevige buzz in de NFT-wereld, voor het nieuwe concept rond het integreren van de echte en de metawereld, Trendy Tigers, NFT gaat voor een beperkte lancering op 16 november 2021, beginnend om 9.00 uur PST.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20211116005930/en/

Het nieuwe concept heeft tot de verbeelding gesproken en de belangstelling gewekt van zowel de liefhebbers als de nieuwkomers. De twitter van trendy tiger is abuzz met 20.000 volgelingen en honderden hebben whitelisted voor de beperkte lancering. NFT enthousiastelingen hebben zich klaargestoomd om lid te worden van de langverwachte levendige gemeenschap van gelijkgestemden die dezelfde taal spreken en toegang krijgen tot exclusieve merchandise en privileges in de echte wereld en de Metaverse, waaronder.

Amidst Buzz, Trendy Tigers NFT Announces Limited Launch

Begins, November 16th, 2021. 9 am PST

SAN FRANCISCO & LONDON & BERLIN & ANKARA, Turkey & BANGALORE, India & MOSCOW–(BUSINESS WIRE)– Trendy Tigers ( www.trendytigers.io) After creating a heavy buzz in the NFT world, for the novel concept around integrating the real and the meta world, Trendy Tigers, NFT is going for a Limited Launch on November 16th, 2021, starting at 9 AM PST.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20211116005930/en/

Trendy Tigers NFT announces Limited Launch. (Graphic: Business Wire)

Trendy Tigers NFT announces Limited Launch. (Graphic: Business Wire)

The novel concept has caught on the imagination and interest of the enthusiasts and newcomers alike. The twitter of trendy tiger is abuzz with 20,000 followers and hundreds have whitelisted for the limited launch. NFT enthusiasts have geared to join the much-anticipated vibrant community of like-minded people who talk the same language and get access to exclusive merchandise and privileges in the real world and the Metaverse which includes.

  • Graphically rich art experience
  • Upgrades to a 3D experience.
  • Augmented Trendy Tigers that can be trained to follow commands
  • Geo-locating Tigers in different cities to own them
  • Rich personalized mobile app experience

“The exclusive Trendy Tigers release marks the entrance of Nature9 into the NFT marketplace. Do not miss your pass to enter the jungle verse,” said Prerna Sood, Head of Product.

Story build

Over the years, the tigers were getting curious and excited about the humans and their urban lifestyle. So, a pack of 9,999 tigers escaped the jungle and made it to the big urban cities across the real world. These tigers were quick to adapt and picked up a whole host of human traits including – clothing, mane, expressions, shades, styles and accessories. These Tigers prefer to call themselves “Trendy Tigers” now.

About

The tigers can be minted at www.trendytigers.io

Know more about Nature9. One can view the “Smart Contract” the Trendy Tigers NFT on Etherscan. For further details, visit Trendy Tigers at Discord and Twitter. Don’t miss out.

Contacts

Prerna Sood

prerna@naturenine.com , +1 (650) 680-7546

Trendy Tigers https://www.trendytigers.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr