18:41 uur 26-10-2021

Verimatrix kondigt de benoeming aan van Jean-François Labadie als Chief Financial Officer

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Nieuws over regelgeving:

Verimatrix (Euronext Paris: VMX) (Paris:VMX) heeft vandaag de benoeming aangekondigd, per 2 november 2021, van de heer Jean-François Labadie als Chief Financial Officer. Jean-François Labadie volgt de heer Richard Vacher Detournière op, die na 13 jaar bij Inside Secure, nu Verimatrix, heeft besloten om andere professionele kansen na te streven.

Tijdens de maand november 2021 zal er een overgangsperiode worden georganiseerd tussen Jean-François Labadie en Richard Vacher Detournière.

“De raad van bestuur sluit zich bij mij aan om Richard hartelijk te bedanken voor zijn leiderschap en zijn opmerkelijke werk dat hij heeft geleverd gedurende deze 13 jaar binnen ons bedrijf en meer in het bijzonder bij het leiden van zijn transformatie naar een pure-player softwarespeler en in 2019 tijdens de transformatieve overname van Verimatrix. Ik wens hem veel succes met zijn nieuwe project. Ik ben verheugd Jean-François Labadie te mogen verwelkomen bij Verimatrix. Zijn solide ervaring als Chief Financial Officer zal een waardevolle aanwinst zijn voor het succes van onze voortdurende transformatie naar een leverancier van SaaS-oplossingen”, aldus Amedeo D’Angelo, voorzitter en Chief Executive Officer.

Verimatrix Announces the Appointment of Jean-François Labadie as Chief Financial Officer

AIX-EN-PROVENCE, France & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Regulatory News:

Verimatrix (Euronext Paris: VMX) (Paris:VMX) today announced the appointment, as of November 2, 2021, of Mr. Jean-François Labadie as Chief financial officer. Jean-François Labadie succeeds Mr. Richard Vacher Detournière, who has decided to pursue other professional opportunities, after 13 years with Inside Secure, now Verimatrix.

A transition period will be organized between Jean-François Labadie and Richard Vacher Detournière during the month of November 2021.

The board of directors joins me in warmly thanking Richard for his leadership and his remarkable work accomplished during these 13 years within our company and more particularly in leading his transformation into a pure-player software player and in 2019 during the transformative acquisition of Verimatrix. I wish him every success in his new project. I am delighted to welcome Jean-François Labadie to Verimatrix. His solid experience as Chief Financial Officer will be a valuable asset in the success of our ongoing transformation into a SaaS solutions vendor, “said Amedeo D’Angelo, Chairman and Chief Executive Officer.

Jean-François Labadie spent more than 20 years at Quadient, a leading company in the domain of Mail, Parcel Management and Digital Communication (Euronext Paris “QDT”, formerly Neopost) where he held several executive positions, notably as Director of Supply Chain, Group Chief Financial Officer and more recently in as Director of Operations. Jean-François played a significant role into the transformation of Quadient through the development of a portfolio of SaaS Solutions in the domain of Enterprise Omnichanel communications and Digital Document Management for small and medium businesses.

About Verimatrix

Verimatrix (Euronext Paris: VMX) helps power the modern connected world with security made for people. We protect digital content, applications, and devices with intuitive, people-centered and frictionless security. Leading brands turn to Verimatrix to secure everything from premium movies and live streaming sports, to sensitive financial and healthcare data, to mission-critical mobile applications. We enable the trusted connections our customers depend on to deliver compelling content and experiences to millions of consumers around the world. Verimatrix helps partners get to market faster, scale easily, protect valuable revenue streams, and win new business. Visit www.verimatrix.com.

Contacts

Verimatrix Investor Contact:
Richard Vacher Detournière

General Manager & Chief Financial Officer

+33 (0)4 42 905 905

finance@verimatrix.com

Verimatrix Media Contact:
Matthew Zintel

+1 281 444 1590

matthew.zintel@zintelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr