08:56 uur 08-10-2021

ArborXR & Matts Digital kondigen samenwerking aan om wrijvingsloze, schaalbare AR/VR-technologie te bieden

PARIJS–(BUSINESS WIRE)–ArborXR, het toonaangevende platform voor AR/VR-apparaatbeheer en contentdistributie voor ondernemingen, en distributeur van AR/VR-oplossingen, Matts Digital, hebben vandaag een samenwerking aangekondigd om wrijvingsloze Extended Reality (XR)-oplossingen op grote schaal te bieden in Europa en daarbuiten. Met ArborXR’s MDM-software (Mobile Device Management) helpt Matts Digital bedrijven om vloten van XR-apparaten veilig te beheren, apps en bestanden op afstand te implementeren en de gebruikerservaring in de headset te regelen. Het partnerschap illustreert een versnelde verschuiving naar werken en training op afstand tijdens de pandemie.

Volgens Forbes stegen de wereldwijde uitgaven aan AR/VR in 2020 tot $12 miljard, een stijging van 50 procent ten opzichte van 2019.

“ArborXR en Matts Digital delen een missie om bedrijven te helpen XR-technologie gemakkelijk te gebruiken en te schalen, terwijl ze uitzonderlijke klantenservice bieden”, zegt ArborXR-medeoprichter Will Stackable. “Door samen te werken met Matts Digital, is ArborXR in staat om wereldwijde ondernemingen te helpen slagen en de efficiëntie te verhogen door de kracht van XR. We zijn verheugd om de Europese markt te betreden en essentiële software te leveren om bedrijven te helpen AR/VR met vertrouwen in te zetten.”

ArborXR & Matts Digital Announce Partnership to Provide Frictionless, Scalable AR/VR Technology

PARIS–(BUSINESS WIRE)– ArborXR, the leading enterprise AR/VR device management and content distribution platform, and AR/VR solutions distributor, Matts Digital, today announced a partnership to provide frictionless extended reality (XR) solutions at scale in Europe and beyond. With ArborXR’s mobile device management (MDM) software, Matts Digital will help companies securely manage fleets of XR devices, deploy apps and files remotely, and control the in-headset user experience. The partnership illustrates an accelerated shift to remote work and training amid the pandemic.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20211007005755/en/

According to Forbes, global spending on AR/VR rose to $12 billion in 2020, up 50 percent from 2019.

“ArborXR and Matts Digital share a mission to help companies use and scale XR technology with ease, while offering exceptional customer service,” said ArborXR Co-Founder Will Stackable. “By partnering with Matts Digital, ArborXR is able to help global enterprise companies succeed and increase efficiency through the power of XR. We’re thrilled to enter the European market and provide vital software to help companies deploy AR/VR with confidence.”

Matts Digital offers an extensive range of AR/VR products, in addition to unique XR technology professional services. By utilizing ArborXR’s software, Matts Digital will help companies manage thousands of devices with security and control.

“Matts Digital is pleased to work with ArborXR to offer best-in-class XR solutions for a variety of global companies. Together, we will help customers use XR devices with confidence and achieve our shared goal to increase the simplicity, security and efficiency of XR in the workplace,” Matts Digital President Stephane Courgeon said.

To learn more about ArborXR or Matts Digital, visit ArborXR.com or Matts-Digital.com.

About ArborXR

ArborXR is AR/VR mobile device management (MDM) software that allows enterprise companies to securely manage fleets of XR devices, deploy apps and files remotely, and control the in-headset experience. It is used by Fortune 500 companies, businesses, and hundreds of independent software vendors to seamlessly manage devices, enroll and provision headsets, deploy apps and files remotely, and lock down the user experience with kiosk mode and a multi-app launcher. Learn more about ArborXR and its recent completion of a Series A at ArborXR.com.

About Matts Digital

Matts Digital is a Value-Added distributor, specializing in Virtual Reality (VR) and Augmented Reality (AR) solutions. We offer a full range of headsets, peripherals, accessories and hygiene products, as well as unique professional services in this area. Our significant industrial and logistical capacity allows our customers to easily consider the deployment of their ARVR projects on a large scale, in France and abroad. Learn more at Matts-Digital.com.

Contacts

Media Contacts
ArborXR
Demery Pennington

dpennington@goodengroup.com
+1 918-384-9286

Matts Digital
Stephane Courgeon

stephane.courgeon@matts-digital.com
+33 2 72 47 10 00

Check out our twitter: @NewsNovumpr