10:30 uur 01-10-2021

Mountfort Investments – Ondersteuning van kandidaten voor raad van commissarissen van IMMOFINANZ

LUXEMBURG–(BUSINESS WIRE)– Mountfort Investments S.a.r.l. (“Mountfort”), een investeringsvehikel dat eigendom is van Patrick Vitek, is een belangrijke investeerder in IMMOFINANZ AG (“IMMOFINANZ”) met een belang van 9,13% via een dochteronderneming.

Op 28 september kondigde IMMOFINANZ aan dat de Raad van Commissarissen Dorothée Deuring, Gayatri Narayan, Michael Mendel en Stefan Guetter zal voorstellen aan zijn aandeelhouders voor verkiezing tot lid van de Raad van Commissarissen tijdens de 28e Gewone Algemene Vergadering van 19 oktober 2021.

Mountfort is van mening dat een gebrek aan diversiteit bij besturen van bedrijven een grote uitdaging is in Europa en in de vastgoedsector. We zijn bijzonder verheugd dat de Raad van Commissarissen twee zeer professionele vrouwen heeft voorgesteld, wat betekent dat de voorgestelde Raad een genderevenwicht zou bereiken.

Mountfort Investments – Support for Supervisory Board Candidates of IMMOFINANZ

LUXEMBOURG–(BUSINESS WIRE)– Mountfort Investments S.a.r.l. (“Mountfort”), an investment vehicle owned by Patrick Vitek, is a significant investor in IMMOFINANZ AG (“IMMOFINANZ”) with a stake of 9.13% owned via a subsidiary.

On 28 September, IMMOFINANZ announced that the Supervisory Board will propose Dorothée Deuring, Gayatri Narayan, Michael Mendel and Stefan Guetter to its shareholders for election to the Supervisory Board at the 28th Ordinary Shareholders’ Meeting on 19 October 2021.

Mountfort believes that lack of diversity among company boards is a major challenge in Europe, and in the real estate sector. We are particularly pleased that the Supervisory Board proposed two highly professional women, meaning the proposed board would achieve gender balance.

Mountfort therefore confirms our intended support for all proposed candidates for election to the board.

Contacts

For more information please contact:

SEC Newgate UK (Mountfort Investments Communications Advisors)

Tali Robison / Clotilde Gros

Tali.robinson@secnewgate.co.uk

Clotilde.gros@secnewgate.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr