14:03 uur 30-09-2021

GLORY lanceert nieuwe UBIQULARTM cloudgebaseerde softwareoplossingen voor financiële instellingen en retailmarkten

BASINGSTOKE, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Glory, een wereldleider in oplossingen voor contant geldtechnologie, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn nieuwe cloudgebaseerde softwaresuite, UBIQULAR, ontworpen om verbeterde besluitvorming mogelijk te maken op basis van gegevensgestuurd inzicht. De ‘Software As A Service’ (SaaS) oplossingen zijn op maat gemaakt voor de FI- en retailmarkt.

De UBIQULAR-suite weerspiegelt het voortdurende doel van Glory om meer inzicht en bruikbare informatie te leveren over het geld dat wordt verwerkt via de bedrijven van haar klanten en hen in staat te stellen meer waarde uit hun Glory-apparatuur te halen. Dit wordt bereikt door het gebruik van analyse- en managementinformatie, bewaking en beheer van apparaten op afstand en de levering van geautomatiseerde kasprognoses die kasvoorraden en werkkapitaal optimaliseren. Door de analytische kracht van UBIQULAR te combineren met apparaten met IoT-functionaliteit, kan Glory echt verbonden diensten leveren. De veilige cloudgebaseerde oplossingen schalen moeiteloos mee met de bedrijven van klanten.

GLORY launches new UBIQULARTM Cloud-based Software Solutions for Financial Institution and Retail markets

BASINGSTOKE, England–(BUSINESS WIRE)– Glory, a global leader in cash technology solutions, today announced the launch of its new cloud-based software suite, UBIQULAR, designed to enable enhanced decision making based on data driven insight. The ‘Software As A Service’ (SaaS) solutions are tailored for the FI and retail markets.

The UBIQULAR suite reflects Glory’s continued goal of delivering greater insight and actionable intelligence around the cash being processed through its customers’ businesses and enabling them to unlock greater value from their Glory equipment. This is achieved via the use of analytics and management information, remote monitoring and management of devices and the delivery of automated cash forecasting that optimises cash inventories and working capital. Combining the analytical power of UBIQULAR with IoT enabled devices means Glory can deliver truly connected services. The secure cloud-based solutions effortlessly scale with customers’ businesses.

Ed Brindley, Business Director at Glory Global Solutions explained ‘The new UBIQULAR solutions enable an enhanced user experience via connected devices coupled with advanced data management. UBIQULAR services bring higher levels of efficiency to our customers and allow them to focus on what matters most – their core business. At launch the UBIQULAR suite offers customers a comprehensive range of value-added services, and we have built in the capacity to allow future expansion in line with our customers’ evolving requirements.’

The launch of UBIQULAR is an important milestone, signalling Glory’s growing focus on helping its FI and Retail clients derive maximum value from their investment in cash automation. Whether monitoring and managing a fleet of devices, increasing the effectiveness of business processes, optimizing cash inventories or raising the level of regulatory and security compliance, UBIQULAR delivers cash in high resolution.

– ENDS –

About GLORY

As a global leader in cash technology solutions, we provide the financial, retail, QSR, cash center and gaming industries with confidence that their cash is protected and always working to help build a stronger business.

Our cash automation technologies and process engineering services help businesses in more than 100 countries optimize the handling, movement and management of cash. While we span the globe, we personally engage with each customer to address their unique challenges and goals — enhancing staff efficiency, reducing operating costs and enabling a more rewarding customer experience.

Employing over 11,000 professionals worldwide with dedicated R&D and manufacturing facilities across the world, GLORY is built on a rich customer-focused, technology-driven heritage spanning almost a hundred years.

For further information please visit www.glory-global.com or follow us on Twitter: http://twitter.com/glory_global.

Contacts

Glory Media Contact
Paul Race

Vice President, Strategic Marketing

paul.race@glory-global.com
+44 7887 052366

Check out our twitter: @NewsNovumpr