22:27 uur 27-09-2021

PPRO biedt wereldwijd integratie in PayPal-handelsplatform voor PSP’s

 

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– PPRO kondigt vandaag de integratie van het PayPal-handelsplatform aan.

De zet verstevigt de marktleidende positie van PPRO als een van de meest gebruikte aanbieders van lokale betalingsinfrastructuur voor betalingsdienstaanbieders (payment service providers, PSP’s), banken en gateways.

Dankzij de integratie van PPRO kunnen klanten de tijd om PayPal-handelsplatform-oplossingen te integreren aanzienlijk verkorten en klanten toegang geven tot de PayPal-portemonnee. Deze ontwikkeling geeft de klanten van PPRO de mogelijkheid om hun handelaren toegang te geven tot het gebruikersbestand van PayPall met meer dan 403 miljoen actieve rekeningen in 200 markten.

Claire Gates, Chief Commercial Officer van PPRO, zei: “Het nieuws van vandaag markeert een stap voorwaarts in de langdurige relatie van PPRO en PayPal. De voordelen voor partners om lid te worden van het PPRO-platform zijn duidelijk: we besparen hen tijd en geld, en bieden de kwaliteit van de integratie van betaalmethoden die tot hoge conversiepercentages leiden. Met de toevoeging van het PayPal-handelsplatform, en de mogelijkheid om de PayPal-portemonnee aan te bieden, kan dit aanbod niet worden genegeerd door iedereen die actief is in het wereldwijde e-commerce-gebied.”

Door samen te werken met PPRO profiteren PSP’s, banken, platformen en ondernemingen met betalingsplatformen niet alleen van toegang tot het PayPal-handelsplatform, maar wereldwijd van een breed scala aan lokale betalingsmethoden (local payment methods, LPM’s). De wereldwijde betalingsexpertise van PPRO, het platform ontwikkeld voor prestaties en innovatie, waarde via het netwerk van LPM’s en PSP’s van PPRO is allemaal toegankelijk met slechts één contract en één integratie. Deze eenvoud verwijdert complexiteit rond lokale betalingen, verhoogt de snelheid naar de markt en helpt de verkoop voor handelaren te stimuleren.

PPRO en PayPal organiseren op 7 oktober 2021 om 11.30 uur een livestream om hun samenwerking en hoe bedrijven over de hele wereld hoge conversiepercentages kunnen behalen door de betaalmethode aan te bieden die klanten kennen en vertrouwen, te bespreken.

PPRO heeft zichzelf gevestigd als een van de meest betrouwbare lokale aanbieders van betalingsinfrastructuur op het gebied van grensoverschrijdende betalingen, en heeft bijgedragen aan de internationale groei voor betalingsdienstaanbieders, banken, gateways en ondernemingen met betalingsplatformen.

Het nieuws over de integratie van het PayPal-handelsplatform komt nadat PPRO eerder dit jaar aankondigde dat het 180 miljoen dollar had opgehaald, waarmee de totale waarde van het bedrijf op meer dan 1 miljard dollar kwam.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Natacha Rousseau

(323) 352-6417

natacha@mediafrenzyglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr