16:43 uur 23-07-2021

Inseego onthult de ultieme 5G industriële gateway

— De Inseego Wavemaker™ PRO 5G S2000e biedt ongeëvenaarde snelheid en veelzijdigheid —

  • Gebouwd om een aanhoudende datadoorvoer van meerdere gigabit per seconde te leveren
  • Twee SIM’s voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en bedrijfscontinuïteit
  • Cloudgebaseerd beheer op afstand en realtime beveiliging
  • Veelzijdige implementatie voor veeleisende omgevingen
  • Ontworpen en ontwikkeld in de VS

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Inseego Corp. (NASDAQ: INSG), een leider in 5G apparaat-naar-cloud-oplossingen, heeft vandaag zijn Wavemaker PRO 2000e industriële gateway geïntroduceerd. Door hoogwaardige 5G te combineren met de meest geavanceerde 4G LTE-mogelijkheden, levert deze oplossing de beste doorvoer en betrouwbaarheid in zijn klasse voor industriële IoT- en bedrijfsnetwerken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210723005382/nl/

(C)2021. Inseego Corp. All rights reserved. 5G industrial gateway S2000e.

(C)2021. Inseego Corp. All rights reserved. 5G industrial gateway S2000e.

“We hebben de S2000e ontworpen om de best mogelijke 5G-verbinding te bieden voor elk routeringssysteem of eindpunt, met maximale snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid”, zei Ashish Sharma, president van Inseego. “Het biedt multi-gigabit-prestaties voor zowel lokale als externe installaties voor industriële IoT-netwerken, privénetwerken, SD-WAN’s en andere bedrijfsnetwerken.”

Met hardwarefuncties van hoogwaardige kwaliteit, cloudgebaseerd apparaatbeheer op afstand en geavanceerde beveiligingsmogelijkheden, is de S2000e ontworpen om 24/7 de bedrijfscontinuïteit te garanderen en kritieke verbindingen te beschermen.

“De kruising van mobiele, cloud- en edge-computingtechnologie leidt tot een nieuw tijdperk in 5G LAN-innovatie”, zegt Ozer Dondurmacıoğlu, VP marketing bij Celona. “Met zijn nieuwe S2000e-gateway die vooruitgang ondersteunt zoals gelijktijdige 4G/5G-carrieraggregatie, loopt Inseego voorop in deze ontwikkeling door de krachtige connectiviteit, veerkracht en veelzijdigheid te leveren die niet-onderhandelbaar zijn geworden voor ondernemingen die actief hun eigen privé mobiele netwerken bouwen.”

Naast het ondersteunen van vaste installaties, is de S2000e ideaal voor mobiele installaties, met 5G/LTE en GPS voor voertuignetwerken. Een goed voorbeeld is Shoreline Sightseeing, dat de grootste vloot watertaxi’s en rondvaartboten in Chicago exploiteert.

“De resultaten die we op onze schepen met de Wavemaker PRO S2000e hebben gezien, zijn uitstekend”, zei Ken Wagner, IT-manager voor Shoreline Sightseeing. “We gebruiken deze 5G-gateways om WAN-backhaul (cellulair naar ethernet) te bieden voor de netwerkrouteringssystemen op onze boten, die onze ingebouwde POS-systemen en live streaming videofeeds verbinden. Ze stellen ons in staat om op afstand videogegevens van ingebouwde DVR’s op te halen. De snelheid en betrouwbaarheid die we zien van de S2000e is veel beter dan alle andere producten die we in het verleden hebben gebruikt.”

Continue, multi-gigabit 5G-connectiviteit

De S2000e is de enige commercieel beschikbare 5G industriële gateway met gelijktijdige 4×4 MIMO LTE en 5G-connectiviteit, waardoor te allen tijde een snellere doorvoer* en een betere dekking mogelijk is, zelfs bij terugvallen op LTE.

Het biedt ook een hogere thermische drempel dan andere gateways. Geavanceerd thermisch beheer stelt de S2000e in staat om continu multi-gigabit 5G-gegevenssnelheden te bieden, zonder de beschikbare sub-6-bandbreedte te beperken of terug te vallen op LTE vanwege interne temperaturen. Dit is vooral belangrijk voor industriële omgevingen met extreme temperaturen, inclusief installaties waarbij de S2000e zich in een fabrieksomgeving, behuizing of kast bevindt.

De S2000e is nu verkrijgbaar en ondersteunt sub-6 GHz 5G en LTE (Cat 22). Daarnaast zijn mmWave-units beschikbaar voor proof-of-concept voor mmWave-gebruik binnen.

Downtime preventie

Missiekritieke en bedrijfskritieke netwerken kunnen zich geen minuut downtime veroorloven. De S2000e is voorzien van dubbele simkaarten voor zowel primaire als back-upconnectiviteit met automatisch overschakelen om onmiddellijk om te schakelen. Active keepalive bewaakt ook de WAN-verbinding om ervoor te zorgen dat het apparaat altijd klaar is om verkeer door te geven.

Maximale inzetflexibiliteit

Met 6 antennepoorten en meerdere antenneaccessoires kan de S2000e bijna overal een sterk signaal leveren. Gebruikers kunnen dipoolantennes bevestigen voor dekking in gebouwen of buisantennes buiten een gebouw of behuizing voor een nog beter signaal. De 6 mobiele antennes stellen het apparaat ook in staat om vier poorten toe te wijzen aan 4×4 MIMO en de andere poorten aan 5G, waardoor dit het enige apparaat op de markt is dat hiertoe in staat is.

Het maakt verbinding met elk routeringssysteem of extern eindpunt via de 5 Gb ethernetpoort of de 2,7 Gb USB-C-poort met behulp van DHCP (routermodus of IPPT-modemmodus).

Ondersteuning voor PoE PD betekent dat de S2000e kan worden gevoed door een ander PoE-apparaat (routeringssysteem of PoE-injector), zodat u het bijna overal kunt plaatsen.

Een verscheidenheid aan montagebeugels maakt installatie op een bureau, wand, paal, DIN-rail of steunframe mogelijk.

De mobiele Inseego-app vereenvoudigt ook zelfinstallatie, van het identificeren van de beste locatie tot installatie, opstarten en meer.

Appraat-naar-cloud-software voor beheer op afstand en geavanceerde beveiliging

De Wavemaker PRO 5G S2000e ondersteunt Inseego Connect™-apparaatbeheer voor configuratie, zichtbaarheid en controle op afstand van alle geïmplementeerde apparaten via een enkele console, waardoor kosten voor gegevensoverbelasting worden voorkomen, de gezondheid van het apparaat wordt gewaarborgd en meer.

Naast de vele ingebouwde beveiligingsfuncties, biedt Inseego Secure cloudgebaseerde software (beschikbaar in Q3) actieve detectie van bedreigingen en waarschuwingen voor apparaatgerelateerde afwijkingen.

Wavemaker PRO-software biedt driemaandelijkse functieverbeteringen en beveiligingsupdates via FOTA** om de S2000e toekomstbestendig te maken, waardoor de levenslange waarde wordt verhoogd.

Speciaal gebouwd voor de meest veeleisende toepassingen

De S2000e is ideaal voor industriële en zakelijke toepassingen zoals:

  • Fabricage-apparatuur – Ondersteunt realtime bewakings- en controlesystemen in fabrieken en andere faciliteiten, met een hoge doorvoer, lage latentie en minder gedoe met bedrading.
  • Energie- en nutsvoorzieningsbehuizingen – Ideaal voor installaties op afstand waar bekabeling niet werkt, waaronder pompstations op afstand, meterlezers en meer. Hoge beveiliging en betrouwbaarheid voor kritieke infrastructuur.
  • Bewakingsbehuizingen op afstand – Ondersteunt meerdere 4K-videostreams en biedt de mogelijkheid om minder overbelaste delen van het netwerk te benutten.
  • WAN-verbinding voor staats- en lokale overheid – Een geweldig alternatief voor bekabeling voor grote kantoren en externe locaties, de S2000e biedt backhaul met hoge doorvoer voor routeringssystemen en toegangspunten.
  • WAN-verbinding voor het onderwijs – Verzend live videostreams van één leraar naar meerdere klaslokalen of locaties voor afstandsonderwijs met behulp van de S2000e voor backhaul naar het mobiele netwerk.

“De nexus van 5G en industrieel IoT zal de manier waarop kritieke activa en infrastructuur worden beheerd, gecontroleerd en beveiligd, veranderen”, zei Dan Shey, Managing Director en Vice President bij ABI Research. “Een overal te gebruiken 5G-gateway van hoogwaardige kwaliteit die een continue hoge doorvoer kan leveren, is een must-have voor veel van deze implementaties.”

Vertrouwd en veilig

Inseego-oplossingen zijn ontworpen en ontwikkeld in de VS en worden vertrouwd door toonaangevende mobiele operators, overheidsinstanties en zakelijke klanten over de hele wereld.

Beschikbaarheid

De Wavemaker PRO 5G industriële gateway S2000e is nu commercieel verkrijgbaar bij Inseego.

De S2000e is gecertificeerd voor gebruik op Noord-Amerikaanse (FCC/PTCRB) en Europese (CE) privénetwerken, en toonaangevende operatorsnetwerken in de VS (inclusief Verizon en T-Mobile), en is beschikbaar voor algemene operatorsgoedkeuring in de EU/VK (GCF) en AU/NZ (RCM/RSM).

Ga voor meer informatie over de 5G-producten en -oplossingen van Inseego naar inseego.com​. Pers en analisten met vragen kunnen een e-mail sturen naar press@inseego.com​.

Over Inseego Corp.

Inseego Corp. (Nasdaq: INSG) is marktleider op het gebied van slimme apparaat-naar-cloud-oplossingen die de 5G-netwerkrand uitbreiden en een bredere 5G-dekking, multi-gigabit datasnelheden, lage latentie en sterke beveiliging mogelijk maken om zeer betrouwbare internettoegang te leveren. Onze innovatieve oplossingen voor mobiel breedband, vaste draadloze toegang (FWA) en softwareplatform integreren de meest geavanceerde technologieën (waaronder 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6 en andere) in een breed scala aan producten die robuuste connectiviteit bieden binnenshuis, buitenshuis en in de zwaarste industriële omgevingen. De producten en SaaS-oplossingen van Inseego, ontworpen en ontwikkeld in de VS, bouwen voort op de gepatenteerde technologieën van het bedrijf om de hoogste kwaliteit draadloze connectiviteit te bieden aan serviceproviders, ondernemingen en overheidsinstanties over de hele wereld. www.inseego.com #Putting5GtoWork

__________________

*De werkelijke snelheid die wordt ervaren, is afhankelijk van het netwerk en de dekking van de provider.

**FOTA-afmelden is beschikbaar.

© 2021 Inseego Corp. Alle rechten voorbehouden. De naam Inseego en het logo zijn gedeponeerde handelsmerken, en de namen Inseego Wavemaker en Inseego Connect zijn handelsmerken van Inseego Corp. Andere bedrijfs-, product- of servicenamen die hierin worden genoemd, zijn de handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Contacts

Inseego contactpersoon media:

Anette Gaven

Tel.: +1 (619) 993-3058

Anette.Gaven@inseego.com

Contactpersoon investeerdersrelaties:

Joo-Hun Kim, MKR Group

Tel.: +1 (212) 868-6760

Check out our twitter: @NewsNovumpr