09:26 uur 09-07-2021

Flying Ship Technologies behaalt verkoop voor zeeschepen met vleugel-in-grondeffect

–News Direct–

Flying Ship Technologies, Corp. heeft een verkoopovereenkomst van $ 100 miljoen getekend met een Europese klant voor de aankoop van zeeschepen met vleugel-in-grondeffect.

“We zijn verheugd om deze overeenkomst aan te kondigen”, zegt Bill Peterson, CEO van Flying Ship. “Deze schepen zullen een snelle, goedkope levering bieden aan een breed scala aan kustlocaties rond continentaal Europa en de omliggende eilanden. Flying Ships zal de levenskwaliteit van consumenten verbeteren door bestaande handelsroutes te verbeteren en nieuwe routes te openen voor het leveren van vers voedsel, medische benodigdheden en e-commerce, terwijl het CO2-neutraal is en een fractie van de kosten van luchtvracht.”

Flying Ships bieden een onbenutte kans in de groeiende wereldwijde logistieke markt voor snelle, kosteneffectieve levering van tijdkritische, prijsgevoelige goederen. De wereldwijde logistieke markt groeit jaarlijks en zal naar verwachting de komende 5 tot 7 jaar meer dan $ 15 biljoen bedragen.

Flying Ship Technologies Secures Sales for Wing-in-Ground-Effect Maritime Vessels

–News Direct–

Flying Ship Technologies, Corp. has signed a $100 million sales agreement with a European customer for the purchase of wing-in-ground-effect maritime vessels.

“We’re elated to announce this agreement,” said Flying Ship CEO Bill Peterson. “These vessels will provide fast, low-cost delivery to a wide range of coastal locations around continental Europe and the surrounding islands. Flying Ships will improve the quality of life for consumers by enhancing existing trade routes and opening new routes to deliver fresh foods, medical supplies, and e-commerce, while being carbon-neutral and a fraction of the cost of air freight.”

Flying Ships serve an untapped opportunity in the expanding global logistics market for fast, cost effective delivery of time-critical, price-sensitive goods. The global logistics market is growing annually and projected to be more than $15 trillion over the next 5 to 7 years.

“This order is the first of many for Flying Ship vessels. As the world looks for ways to reduce greenhouse gases and the logistics market continues to surge, we expect even more interest in Flying Ships as a green alternative to ships, trucks, rail and air freight for inexpensive, fast delivery of goods,” Peterson said.

About Flying Ship Technologies, Corp.

Flying Ship Technologies, Corp. is developing autonomous ground effect vessels that fly just over the water, are ten times faster than boats, are one-quarter of the cost to maintain and operate compared to planes, provide tens of thousands of additional coastal access points, and are dramatically cleaner for the environment. Our vessels provide fast, inexpensive delivery of time-critical, price-sensitive goods. For more information, please visit: https://flyingship.co/

Contact Details

Flying Ship Technologies, Corp.

Daniel Stohr

+1 703-517-8173

dan.stohr@flyingship.co

Company Website

https://flyingship.co/

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/flying-ship-technologies-secures-sales-for-wing-in-ground-effect-maritime-vessels-757413369

Check out our twitter: @NewsNovumpr